"Βόμβες" Μπεγλίτη για Τουρκία,ΕΠΟΠ, θητεία!



«Θέλω να πιστεύω ότι τελικά θα υπερισχύσει στην ηγεσία της Τουρκίας ο πολιτικός ρεαλισμός έναντι των μονομερών ενεργειών» δηλώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας , Πάνος Μπεγλίτης , για τις απειλές της Άγκυρας με αφορμή τις έρευνες στην Κύπρο για κοιτάσματα φυσικού αερίου .

   



Σε συνέντευξή του στη Real news σημειώνει πως εάν χρειαστεί η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα ενώ τονίζει πως οι τουρκικές απειλές στρέφονται κατά της διεθνούς νομιμότητας.

  

Ο κ. Μπεγλίτης , υπογραμμίζει επίσης ότι η διεύρυνση των σχέσεων με το Ισραήλ αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της χώρας και όχι «συγκυριακή στόχευση». 

  

Ακόμη , τάσσεται ανοικτά κατά του επαγγελματικού στρατού σημειώνοντας πως «οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι χώρος που προσφέρεται για την απορρόφηση ανέργων» αλλά σημειώνει πως «δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας , εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις αξιολόγησης που θέτει ο νόμος».  

Τέλος , δεν αποκλείει αύξηση της θητείας αλλά όπως τονίζει οι αποφάσεις θα ληφθούν όταν ολοκληρωθεί η ανασυγκρότηση και η νέα δομή των ενόπλων Δυνάμεων.
onalert.gr

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.