Η.Ηλιακόπουλος: Έχουν καταλύσει το πολίτευμα - Δεν σέβονται την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού BINTEO

O Δρ. της Νομικής και δικηγόρος Ηλίας Ηλιακόπουλος μίλησε στο Ράδιο Maximum για την συνταγματική εκτροπή που συντελείται στην χώρα.
Κατήγγειλε την υποκρισία των αριστερών κομμάτων τα οποία δεν λένε κουβέντα για τα όσα ομολόγησε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος και κωφεύουν στην πρόταση για εξεταστική επιτροπή που κατατέθηκε για να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες των Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου.
Αναφέρθηκε στην υπόθεση του βίντεο σημειώνοντας ότι βλέπουμε κάτι παράδοξο στην νομική ελληνική πραγματικότητα να μην εξετάζουμε τα σημαντικότητα εγκλήματα που θίγουν κατάφωρα το πολίτευμα
αλλά να ερευνούμε μόνο το πώς αποκτήθηκε αυτό το βίντεο. Σημείωσε πως υπάρχει νομολογία η οποία αναφέρει πως εάν κάποιος χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους βίντεο για να αποδείξει την αθωότητά του τότε αίρετε το αξιόποινο της πράξης.
Επιπλέον είπε ότι ο δικός μας εθνικός νομοθέτης για πολιτικές σκοπιμότητες έχει βάλει μια διάταξη που λέει ότι απαγορεύονται οι παράνομες υποκλοπές και όποιος τις κάνει πάει για κακούργημα. Ο νομοθέτης όμως της Ευρώπης και το δικαστήριο του Στρασβούργου δεν μιλάνε πουθενά ρητά για κυρώσεις σε παράνομα αποδεικτικά μέσα και όλα κρίνονται στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αναρωτώμενος απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο: "όποτε θέλουμε εφαρμόζουμε εθνικό δίκαιο και όποτε θέλουμε εφαρμόζουμε ευρωπαϊκό;"


δειτε και εδω

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.