ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΧΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου: "Μου φτάνει το χαστούκι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορώ να βιώσω άλλα" (+BINTEO)

"Λέγαμε ότι οι πολιτικοί λένε ψέματα, τώρα το ένοιωσα" 
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε την πρότασή του για την υποψηφιότητα της αγωνίστριας των Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου. "Η επίθεση και οι συκοφαντίες που δέχτηκα με αφορμή την υπόδειξή μου ως ηποψηφίας ευρωβουλετυού του ΣΥΡΙΖΑ δεν με ξαφνιάζουν", δήλωσε μεταξύ άλλων η κα. Σαμπιχά στον "Χ". Οι υπέυθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ -που δεν άντεξαν στην ιδέα μιας τσιγγάνας υποψήφιας- θα πληρώσουν την επιλογή τους με το εποτέλεσμα, καθώς "νίκησαν μια γυναίκα
τσιγγάνα που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των Ρομά, αλλά δεν θα σταματήσουν τον αγώνα". Μεταξύ άλλων η αγωνίστρια δήλωσε ότι το σενάριο της ακροδεξίας ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, ενώ προτάσεις έχουν κατατεθεί από το "Ποτάμι", τη "Δημιουργία Ξανά" και από άλλες παρατάξεις. Σχόλια για το θέμα έκανε και ο Θ. Πάγκαλος στο Βήμα 99,5 FM, τονίζοντας ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ έσκυψε το κεφάλι στον Ερντογάν" αποσύροντας την υποψηφιότητα, ενώ έκανε σαφές πως στις επικέιμενες εκλογές θα ψηφίσει ή Ν.Δ. ή το Ποτάμι. 
πηγη

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.