ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρές αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και για την απαξιωτική στάση Σαμαρά απέναντι στον ΠΑΟΚ”
Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις στις τάξεις του λαού του ΠΑΟΚ για την απόφαση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.


Δύο άρθρα που αναρτήθηκαν στην δημοφιλέστερη ιστοσελίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, στο paokmania.gr είναι ενδεικτικά του αρνητικού κλίματος που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και για την αντιμετώπιση που έχει ο σύλλογος από την κυβέρνηση Σαμαρά, όπως επίσης για τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ο ακροδεξιός πρωθυπουργός.

Στο ένα άρθρο με τίτλο “Όταν σε φτύνανε νόμιζες ότι έβρεχε;” (Διαβάστε το ΕΔΩ) εξαπολύεται σφοδρή επίθεση σε βάρος τόσο του πρώην προέδρου και παλαιού ποδοσφαιριστή του συλλόγου, όσο και σε βάρος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλέσει τον ΠΑΟΚ “ΜΠΑΟΚ”, με απαξιωτικό τρόπο.

Γράφει μεταξύ άλλων το paokmania.gr: “Σε μια περίοδο που το κυβερνητικό δούλεμα σε βάρος του ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει κόκκινο μας πάγωσε η υποψηφιότητα Ζαγοράκη. Σήμερα, η επιβεβαίωση της υποψηφιότητας Ζαγοράκη για την Ευρωβουλή, αποτελεί για όλους ένα ακόμα πλήγμα. Μια σταγόνα που αυτή τη φορά μπορεί και να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανείς σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Θόδωρος προσεγγίστηκε από τα κυβερνητικά… στελέχη (εδώ γελάνε) χάρη στο λέγειν του, στις πολιτικές ή οργανωτικές του ικανότητες. Πιστεύουμε πως και ο ίδιος ο Ζαγοράκης γνωρίζει πως, απλούστατα, ήταν η απήχηση του ονόματος του αυτή που τον κατέστησε μια καλή λύση για το ψηφοδέλτιο, σε μια περίοδο που όλοι έχουν λακίσει και βλέπουμε μονίμως ονόματα της… πιάτσας του ποδοσφαίρου να γίνονται υποψήφιοι δήμαρχοι, νομάρχες, κυβερνήτες και… συγκλητικοί. Ακόμα κι έτσι όμως, είναι τεράστια προσβολή στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αυτό που συμβαίνει. ΚΑΙ από την πλευρά του προκλητικού Σαμαρά (αλήθεια, κυρ Αντώνη, ο ΜΠΑΟΚ όπως ειρωνικά τον ανέφερες πρόσφατα, ξαφνικά έγινε καλή ευκαιρία για ψήφους;), αλλά ΚΑΙ από την πλευρά του πρώην προέδρου και νυν ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ του Ιβάν, Ζαγοράκη.”.

Σε άλλο άρθρο με τίτλο “Αντώνης…. Μαρινάκης” (Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ), αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Παρότι λοιπόν «ο αθλητισμός δεν συγχέεται με την πολιτική» και το «ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι», ας παραθέσουμε μερικά ιδιαίτερα σημεία που προέκυψαν από την «μπαλτακιάδα»:

- Ο Τάκης ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ είναι αναγνωρισμένος και επιφανής βάζελος και επί 35 έτη επιστήθιος φίλος του γαυρου (μ)πρωθυπουργού Αντώνη ΜΑΡΙΝΑΚΗ

- Ο επιστήθιος φίλος βάζελος, μετά από 35 χρόνια «φιλίας» στέλνει στα τάρταρα το εργαλείο του Σωκράτη, με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί άραγε;

- Η ευηθής καρικατούρα της πωλητικής και γνωστός θιασώτης του πολιτισμού της ΜΟΥΝΙχίας, Γιακουμάτος αναρωτιέται πως «ο Αντώνης Μαρινάκης έχει έναν βάζελο για σύμβουλο»

- Ο δικαστής που φέρεται ότι εκτελούσε εντολές του Αντώνη Μαρινάκη, σχετικά με την υπόθεση των χρυσαύγουλων, προσδιορίζεται ως «παναθηναϊκάκιας»

- Ο Τάκης ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ δήλωσε ότι γνώριζε τον δικηγόρο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑ από 20ετίας όταν ο ένας (Μπαλτάκος) ήταν δικηγόρος της ομάδος του Αλαφούζου και ο άλλος (Μιχαλόλιας) της ομάδος της ΜΟΥΝΙχίας…

- Ο δικηγόρος Μιχαλόλιας που υπεράσπιζε τα συμφέροντα της ομάδος της ΜΟΥΝΙχίας είναι αδελφός του αρχηγού των χρυσαύγουλων Μιχαλολιάκου”

Και προσθέτει: “Σε ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ και το απόβλητο της μεσσηνιακής γης που βλέποντας τι τον περιμένει, χωρίς να έχει κατανοήσει ακόμη την έκτασή του, καλυπτόμενος πίσω από δικονομικές επινοήσεις ανοργασμικών μαινάδων της φερόμενης δικαιοσύνης του κράτους της ΜΟΥΝΙχίας, προσπαθεί με «σπαθιές να κόψει το τσουνάμι». Αντωνάκη, ένα καλαματιανό από τα μέρη σου λέει : «πουλάκι εκελάηδαγε». Στο χαρίζω και σ’ ενημερώνω ότι το «πουλάκι όχι απλώς κελάηδησε, αλλά τα είπε ΟΛΑ εκεί που πρέπει».

Και αυτή ο εν λόγω κύριος, πλησίασε λέει τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ για το ευρωψηφοδέλτιο. Ρε ΘΟΔΩΡΕ έλεος! Δεν περιμένω να πεις ναι για να σε κράξω. Ακόμη και που έχεις αφήσει να είναι «ανοικτό θέμα προς συζήτηση», για μένα είσαι άξιος αγρίου κραξίματος. Με ποιόν μιλάς; Με τον τελειωμένο; Με τον πεθαμένο; Αυτός νομίζει ότι «ελέγχει τις εξελίξεις» και τον πουλάει ο επιστήθιος φίλος του. Δεν σε λέει κάτι αυτό;”

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν:

periodista

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.