ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΓΔΑΡΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!

Αρχικά, ο -γνωστός για τις προκλητικές του τοποθετήσεις- πολιτικός -ορθώς- καταδίκασε το φαινόμενο της οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας και το έθιμο της μπαλωθιάς. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, προσθέτοντας: «Και μην μας πουν οι Κρητικοί ότι τα όπλα τα έχουν από παλιά, για την περίπτωση που γινόταν κάτι. Διότι θα τους ρωτήσουμε γιατί δεν ξεσηκώθηκαν το 1821 όπως η άλλη Ελλάδα;»



Ο αμετροεπής πρώην υπουργός, για μια ακόμη φορά, προέβη σε αχαρακτήριστες δηλώσεις, προφανώς χωρίς να έχει μπει στον κόπο να έρθει σε επαφή με την Κρητική Ιστορία, αγνοώντας τις επαναστάσεις των Κρητών πριν το 1821, με γνωστότερη αυτή του Δασκαλογιάννη το 1770, αλλά και τις πολυάριθμες εξεγέρσεις κατά τη διάρκεια της επανάστασης, μέχρι την απελευθέρωση.πηγη

 Μια απάντηση στον υβριστή της Ελληνικής ιστορίας και ασεβή Θόδωρο Πάγκαλο

Ο καθ΄ έξιν και κατ’ επάγγελμα διαστρεβλωτής και υβριστής τής Ελληνικής ιστορίας, καθώς και ο υπαίτιος τής εθνικής τραγωδίας τών Ιμίων, ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΟΔΩΡΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, τόλμησε να αμφισβητήσει τα όσια και ιερά των προγόνων μας και το αίμα που χύθηκε για την ελευθερία τής Κρήτης κατά τα προεπεναστατικά και τα κατά την επανάσταση του 1821 γεγονότα!
Νά υπενθυμίσουμε στόν μισσέληνα πρώην πολιτικό τής κλεπτοκρατίας, ότι ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ από την Ανώπολη Σφακίων, το 1770 σύρθηκε αλυσοδέσμιος στό ΗΡΑΚΛΕΙΟ, όπου οι τούρκοι τον έγδαραν ζωντανό και τον άφησαν μέσα σέ ένα βαρέλι να τον φάνε ζωντανό οί σφήκες, ενώ τα Σφακία ερήμωσαν από τις σφαγές τών μογγόλων, εξαιτίας τοθ ξεσηκωμού των αδούλωτων σφακιανών κατά των τούρκων!
Τό 1821 πάλι στα ιερά Σφακιά και στα μαρτυρικά Ανώγεια, ξεσηκώθηκε επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού, και το 1823 ό Ιμπραήμ έστειλε τους τουρκοαιγύπτιους να καταστείλουν τους Έλληνες οπλαρχηγούς, όπου από τις σφαγές ερήμωσε η Κρήτη από άκρου είς άκρου!
Ο τουρκοπροσκυνημένος Πάγκαλος καλά θα κάνει να εξεταστεί από κανά γιατρό, γιατί οί σούβλες τά οφτά καί τά αντικρυστά τού έχουν φρακάρει τά εγκεφαλικά κύταρα και δέν κατέχει ίντα λέει και ίντα κάνει!
Η ιστορία γράφεται με σιδερένιες μπάλες και με νεκρούς απού πατούν μαρμαρωμένες σκάλες!
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σχόλια

  1. ποτε θα ερθει η αγια μερα να τους γδαρουμε ολους τους προδοτες ζωντανους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.