Ιππότες, αρχιερείς και πράσινα άλογα - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Κάθε εβδομάδα στους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εφημερίδες του καθεστώτος εμφανίζεται και ένα νέο "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" κατά της Χρυσής Αυγής. Στην πραγματικότητα όλα αυτά δεν αποδεικνύουν ΤΙΠΟΤΕ και επιπλέον δεν είναι νέα.
Είναι ευρήματα πολλών μηνών, τα οποία εμφανίζονται σε τακτική βάση κάθε εβδομάδα για να συντηρείται η "ΧΡΥΣΑΥΓΙΑΔΑ" και να εκτελείται με τον τρόπο αυτό το συμβόλαιο πολιτικού θανάτου της Χρυσής Αυγής από το κατεστημένο και τα ΜΜΕ.

Όλα αυτά τα "νέα στοιχεία" προέρχονται από την δικογραφία, η οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δημοσιεύεται! Είναι, λοιπόν, πέραν πάσης αμφιβολίας ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. Για όλα αυτά όμως, δεν έδειξε ευαισθησία ο Άρειος Πάγος, ούτε απαγόρευσε την δημοσιοποίησή τους. Ύστερα κάποιοι διαμαρτύρονται όταν λέμε ότι είμαστε θύματα μιας ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΡΩΡΙΑΣ...
Είμαστε, λένε, εμείς η Χρυσή Αυγή... "εγκληματική οργάνωση"! Έψαξαν για οπλοστάσια, δεν τα βρήκαν γιατί δεν υπήρχαν. Έψαξαν για "μαύρο χρήμα", το οποίο επίσης δεν βρήκαν γιατί επίσης δεν υπήρχε. Όλα αυτά μετά από εκατοντάδες έρευνες σε πολιτικά γραφεία και κατοικίες.
Τελευταίο "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ" της Χρυσαυγιάδας της τελευταίας εβδομάδας ένα χειρόγραφο σχεδιάγραμμα με... αρχιερείς, ταγούς και... ιππότες! Και αυτό το παρανοϊκό σχεδιάγραμμα, το οποίο θυμίζει την ταινία "Κώδικα Ντα Βίντσι", μας λένε ότι... αποδεικνύει (!!!) ότι η Χρυσή Αυγή είναι... "εγκληματική οργάνωση"!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.