ΣΟΚ: Τουλάχιστον 2 βουλευτές εκλέγουν οι ισλαμιστές του DEB αν ισχύσει η πρόταση Βενιζέλου για κατάργηση του bonus εδρών

Για ποιους δουλεύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ζητώντας να αλλάξει ο εκλογικός νόμος με την ενισχυμένη αναλογική και την εκπροσώπηση του 3%;
 Γιατί για ελληνικά συμφέροντα αποκλείεται να εργάζεται. Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι εργάζεται για τα προσωπικά πολιτικά του συμφέροντα και θέλει με αυτό το τρόπο να εμποδίσει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, όπως θα δούμε εν συνεχεία αυτό μπορεί να αποβεί ολέθριο για την ασφάλεια της χώρας


Δεν είναι τόσο ότι θα επικρατήσει χάος και ακυβερνησία είναι ότι με τη πρόταση Βενιζέλου και βάσει των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών εισέρχονται στην Βουλή τουλάχιστον δύο βουλευτές του εξτρεμιστικού ισλαμικού κόμματος DEB (Κόμμα Ισότητας και Φιλίας) που για πρώτη φορά κατέβηκε στις ευρωεκλογές στους τρεις νομούς της Θράκης!

Και εδώ θα έχουμε ψηφοδελτια του DEB σε όλη την Ελλάδα και θα δείτε στην Αττική το ποσοστό που θα λάνουν οι ισλαμιστές από τους ελληνοποιημένους λάθρο.

Να σημειώσουμε ότι ο Ε.Βενιζέλος ήταν αυτός που επέτρεψε την εισαγωγή των αλλοδαπών στις στρατιωτικές σχολές και πολέμησε τον γ.γ. της κυβέρνησης Π.Μπαλτάκο όταν αυτός προσπάθησε με την σύμφωνη γνώμη του Α/ΓΕΕΘΑ, Μ.Κωσταράκου να καταργήσει την σχετική νομοθεσία και να επιστρέψει η προϊσχύουσα διάταξη που επέτρεπε μόνο στους Ελληνες στο γένος να εισέρχονται στις στρατιωτικές σχολές...

Βάσει, λοιπόν των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, το DEB θα εξέλεγε δύο βουλευτές και πιθανότατα θα κέρδιζε άλλες 1-2 έδρες από τις ψήφους σε Αττική και λιγότερο στα Δωδεκάνησα (εκεί οι μουσουλμάνοι είναι στην μεγάλη τους πλειοψηφία νομιμόφρονες Ελληνες πολίτες, αλλά έχει καταφέρει και έχει διεισδύσει ακόμα και μεταξύ τους η ΜΙΤ)!

Αρα δύο τινά συμβαίνουν: Ή ο Ε.Βενιζέλος βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το εθνικό ή εργάζεται για λογαριασμό ξένων δυνάμεων.

Να πούμε για μία ακόμα φορά ότι το Κατάρ, η βασική χρηματοδότρια δύναμη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, δυστυχώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικά σημαντική διεισδυση στους ελληνικούς πολιτικούς κύκλους και ελέγχει πολλά και πολλούς...

Να σημειωθεί ότι η αλλαγή του εκλογικού συστήματος γίνεται με νόμο. Εάν το νομοσχέδιο λάβει 200 ψήφους, τότε το νέο εκλογικό σύστημα εφαρμόζεται στις αμέσως επόμενες εθνικές εκλογές, σε διαφορετική περίπτωση ισχύει από τις μεθεπόμενες. Οι επικίνδυνοι του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι μπορούν να πάνε τον ΣΥΡΙΖΑ σε δεύτερη αναμέτρηση άμεσα και να του στερήσουν την δυνατότητα να εκλέξει βουλευτές.

Ωφελημένα θα έβγαιναν και άλλα μικρότερα κόμματα όπως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ο οποίος θα κέρδιζε περίπου 4-5 έδρες περισσότερες απ'ότι με το ισχύον πλειοψηφικό σύστημα αντί για 29-30 θα κέρδιζε 34, αλλά όπως τόνισε ο Η.Παναγιώταρος σε δηλώσεις του "Αν είναι να εισέλθουν στην ελληνική Βουλή εξτρεμιστές ισλαμιστές δεν τις θέλουμε αυτές τις έδρες".

Είναι γεγονός ότι μεγάλες αντιδράσεις καταγράφονται και από την πλευρά ττης Νδ, όπου ήδη ο πρόεδρος της Βουλής Ε.Μεϊμαράκης και ο υπουργός Πολιτισμού Π.Παναγιωτόπουλος απέρριψαν ολοκληρωτικά αυτό το ενδεχόμενο, ενώ εξαιρετικά αρνητικό είναι το κλίμα στην ΚΟ της ΝΔ

Τα δύο παραδείγματα (με όριο 3% και χωρίς όριο) στη βάση των πρόσφατων αποτελεσμάτων  των ευρωεκλογών είναι ενδεικτικά.

Με απλή αναλογική, θα είχαμε και πάλι επτακομματική Βουλή, με το «Ποτάμι» να παίρνει τη θέση της ΔΗΜΑΡ. Αλλωστε το σύστημα γι αυτό δημιούργησε το Ποτάμι..

- ΣΥΡΙΖΑ 96 βουλευτές

- ΝΔ 82

- Χρυσή Αυγή 34

- Ελιά 29

- Ποτάμι 24

- ΚΚΕ 22

- ΑΝΕΛ 13

Με απλή και άδολη, δηλαδή χωρίς το όριο του 3%, θα είχαμε στη Βουλή 23 κόμματα, με τον αριθμό των βουλευτών να κατανέμεται ως εξής:

- ΣΥΡΙΖΑ 81

- ΝΔ 69

- Χρυσή Αυγή 29

- ΠΑΣΟΚ 24

- Ποτάμι 20

- ΚΚΕ 19

- ΑΝΕΛ 11

- ΛΑΟΣ 8

- Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες 5

- ΔΗΜΑΡ 4

- Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό 3

- Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών 3

- Οικολόγοι/Πειρατές 3

- Γέφυρες 3

- ΕΠΑΜ 3

- Κόμμα Ισότητας και Φιλίας 2

- Παναθηναϊκό κίνημα 2

- ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2

- Ένωση Κεντρώων 2

- Κοινωνία 2

- Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα 2

- Πράσινοι  2

- Κοινωνία Αξιών 1


defencenet

Σχόλια

  1. αυτο το καθαρμα μαζι με τον παπανδρεου πρεπει να εξαφανιστουν θανατικη ποινη χωρις δικη η προδοσια τους ειναι αποδεδειγμενη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O πλέον επικίνδυνος για τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα άνθρωπος που πέρασε ποτέ από τα σκαλοπάτια της πολιτικής στην χώρα μας, ο νυν ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, Ευάγγελος Βενιζέλος η αλλιώς Τούρκογλου.
    Αυτό το απόλυτο δουλικό ανθρωποειδές της Νεοναζιστικής Γερμανίας υπήρξε ο υπεύθυνος των συνταγματικών νόμων τύπου «βασικών μετόχων», «ευθύνης υπουργών» και αυτών για την δικαιολόγηση της συνταγματικότητας όλων των Μνημονίων και δανειακών συμβάσεων με την Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ, των εξευτελιστικών για την δημοκρατία φασιστικών νόμων 1178/1981 και 3126/2003 και των άρθρων του συντάγματος 19 παρ. 3 και 86. Αυτό το πολιτικό παχύδερμο σοφίστηκε την αναθεώρηση του άρθρου 16 του 2001 και του νόμου περί ευθύνης Υπουργών. Στο νόμο αυτό ήταν ο εισηγητής και ο νόμος ψηφίστηκε το 2003. Αυτός θέσπισε διά νόμου την ατιμωρησία των πολιτικών, δίνοντας το δικαίωμα και την αρμοδιότητα μόνο στη Βουλή προκειμένου να ασκεί διώξεις κατά υπουργών, οι οποίοι διέπραξαν ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των θεσμικών καθηκόντων τους, αφαιρώντας έτσι, από το δικαστικό σώμα τον θεσμικό ρόλο του στην απονομή δικαιοσύνης.
    Ως υπουργός Πολιτισμού επεδίωξε την ανέγερση περσικού μνημείου στον Μαραθώνα χαρακτηρίζοντας «την κοσμοϊστορική μάχη» στον Ταχυδρόμο της 24.02.2001 σαν ένα «ξενοφοβικό και ρατσιστικό» ιδεολόγημα και τον Μαραθώνα σαν ένα απλό «τοπωνύμιο».
    Εμπόδισε τις αρχαιολογικές ανασκαφές στην Αίγυπτο για εντοπισμό του τάφου του Μεγάλου Αλέξανδρου και την προβολή του Αρχανθρώπου του Σπηλαίου Πετραλώνων Χαλκιδικής που εντοπίστηκε από τον ανθρωπολόγο και αρχαιολόγο Άρη Πουλιανο.
    Συνέβαλε στη καταστροφή αρχαιοελληνικών χώρων σε όλη την Ελλάδα χρηματοδοτώντας κάθε αρχαιολογική δραστηριότητα για ανασκαφές βυζαντινών μνημείων που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό.
    Οι εγχώριοι κερδοσκόποι βρήκαν στο πρόσωπο του ανθρωποειδούς αυτού τον καλό και αξιόπιστο συνεργάτη τους.
    Με τους νόμους που ο ίδιος ως υπουργός Δικαιοσύνης έφτιαξε, εξασφάλισε προς το παρών την ατιμωρησία του και των άλλων καθαρμάτων της διαπλοκής, στα οποία ως υπουργός Πολιτισμού ανάθετε απ’ ευθείας έργα των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Εκτελώντας πρόσφατα Εθνοκτόνες πολιτικές δεν δίστασε να στείλει ρηματική διακοίνωση κατά της Κύπριας ευρωβουλευτού, Ελένης Θεοχάρους, που διαμαρτυρήθηκε, για το κείμενο της Τουρκίας το οποίο κατατέθηκε στην ΕΕ, χαρακτηρίζοντας την Κυπριακή Δημοκρατία “νεκρή” κάνοντας “πλάτες” στην Άγκυρα εις βάρος του Ελληνισμού και των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδος και Κύπρου προκαλώντας πανηγυρισμούς στην Τουρκία. Όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας υποδέχτηκαν το γεγονός με διθυράμβους: «Νότα από την Αθήνα στους Ελληνοκυπρίους μετά από 40 χρόνια», έγραψαν.
    Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ κατάστρεψε τη χώρα, θυσίασε τις ημέρες μας και σπατάλησε τις ζωές μας και η απώλεια επαφής του με την πραγματικότητα δε συνιστά άλλοθι. Πληρώνουμε απωθημένα μιας προσωπικότητας που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.
    Εάν δεν του περάσουν χειροπέδες τότε σίγουρα θα του περάσουν ζουρλομανδύα σύντομα…
    Εάν υπήρχε στην Ελλάδα Δικαιοσύνη αυτό το ανθρωποειδές γαντζωμένο στην εξουσία, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σβύσει συστηματικά τα ίχνη της εγκληματικής του συμπεριφοράς, ενώ θα έπρεπε στην καλύτερη περίπτωση να βρίσκεται ήδη στην φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.