Μυστική δημοσκόπηση για λογαριασμό γειτονικής χώρας: Μάχη Χρυσής Αυγής - Σύριζα για την πρωτιά, σε επίπεδα Πασόκ 2012 η ΝΔ

Δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα δεν παραγγέλνουν μόνο τα κόμματα, οι μεγάλες δυνάμεις, οι τράπεζες κ.λπ. Παραγγέλνουν και οι γείτονές μας, για να δουν με ποιον θα έχουν να κάνουν στο άμεσο μέλλον και να προσαρμόσουν αναλόγως την στρατηγική τους.
Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα μεγάλης πανελλαδικής δημοσκόπησης (σε δείγμα 2.000 ατόμων) που έγινε για λογαριασμό πρεσβείας γειτονικής μας χώρας και παραδόθηκε στους «πελάτες» την Τετάρτη.
Φυσικά, τα αποτελέσματα που προέκυψαν δεν έχουν καμία σχέση με τις δημοσκοπήσεις-πατσαβούρες που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ των ολιγαρχών, με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Ιδού τα αποτελέσματα κατά προσέγγιση (τα οποία τους προκάλεσαν… ισχυρό σοκ), στα οποία έχει γίνει αναγωγή επί των εγκύρων:

ΣΥΡΙΖΑ 26%
Χρυσή Αυγή 25%
ΝΔ 14%
Ποτάμι 5%
ΑΝΕΛ 4%
ΚΚΕ 4%
Ελιά (ΠΑΣΟΚ) 3%
ΔΗΜΑΡ 1,5%
Λοιπά Κόμματα 7,5%
Αναποφάσιστοι 10%
Όπως πληροφορούμεθα, παρόμοια αποτελέσματα έλαβε την προηγούμενη Δευτέρα (από την ίδια εταιρεία) και η πιάτσα Συγγρού και μετά την ανάγνωσή τους ακολούθησε μεγάλη παραγγελία… ηρεμιστικών για τη μεγάλη νύχτα της 25ης Μαΐου…
Υπομονή, 19 και σήμερα μείνανε!
Εθνικισμός

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.