Δηλώσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τις παράνομες πολιτικές διώξεις - 5 ΒΙΝΤΕΟ

Οι απολογίες για τις πολιτικές διώξεις κατά των Συναγωνιστών βουλευτών θα συνεχιστούν μετά τις εκλογές, όπου τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς ο ελληνικός λαός θα έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα κατά της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου και των επιόρκων.
Οι δηλώσεις των βουλευτών:

Ελένη Ζαρούλια: Η πολιτική σκευωρία έχει καταρρεύσει. Μένει ο ελληνικός λαός να δώσει το δικό του μήνυμα στις 18 & 25 Μαΐου.


Δημήτρης Κουκούτσης: Το καθεστώς είναι σε πλήρη σύγχυση. Ο ελληνικός λαός έχει πάρει το μήνυμα και η νίκη θα είναι δική μας.




Νίκος Κούζηλος: Το καθεστώς Σαμαρά στις εκλογές θα καταρρεύσει. Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει την πολιτική σκευωρία.



Μιχάλης Αρβανίτης: Πήρα προθεσμία για αυτή την αστεία και εξωφρενική ιστορία για τις 13 Ιουνίου. Δεν έχω να κάνω άλλη δήλωση. Δηλώσεις θα κάνει ο ελληνικός λαός.


Ηλίας Παναγιώταρος: Το πουλόβερ των σκευωρών έχει αρχίσει να ξηλώνεται!




«Υπάρχουν επίορκοι που θέλουν τη Χρυσή Αυγή εκτός ευρωεκλογών», υπογράμμισε σε δηλώσεις του έξω από το Εφετείο, ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Παναγιώταρος. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές του Μαΐου.
Σε δήλωση του ο Ηλίας Παναγιώταρος μεταξύ άλλων, είπε: «Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται όλοι θα δώσουν λόγο, άλλοι στη δικαιοσύνη και άλλοι στους ψηφοφόρους τους».

Αναφερόμενος στο βίντεο Μπαλτάκου-Κασιδιάρη, ανέφερε πως θα έπρεπε να υπάρξουν παραιτήσεις. «Δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι να ελέγχουν τον εαυτό τους» κατέληξε.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.