Το ξέσπασμα του Λάμπρου Φουντούλη: “Δε λυγίζουν οι Έλληνες Εθνικιστές! Όλοι μαζί για την Νίκη” - BINTEO

Με ένα ολόθερμο, παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες τον πατέρα του Ήρωα, Γιώργου Φουντούλη, και υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λάμπρο Φουντούλη.
Ο Λάμπρος Φουντούλης με τον πύρινο λόγο ενός Πατέρα που ήδη έχει δώσει στην Πατρίδα ό,τι πολυτιμότερο είχε, ξεσήκωσε το πλήθος, το οποίο πολλάκις τον διέκοψε με συνθήματα για τους Ήρωες, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Ο Λάμπρος Φουντούλης περιέγραψε την υποψηφιότητα του ως το
χρέος ενός Πατέρα προς το παιδί του που έδωσε την ζωή του για μία Ελλάδα Περήφανη, Ελεύθερη και Ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα που μπορεί να ξαναχτίσει Παρθενώνες, αλλά και να ξαναφυλάξει Θερμοπύλες, όπως έκαναν ο Γιώργος, ο Μανώλης και ο Αλέξανδρος.
Ο Συναγωνιστής, Λάμπρος Φουντούλης, περιέγραψε εν τάχει τις διαστάσεις της προδοτικής και ενδοτικής πολιτικής της συγκυβέρνησης του μνημονίου, που έχει φέρει σε απελπισία τους Έλληνες. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να ανακόψει την πορεία προς την καταστροφή, που έχουν χαράξει οι πολιτικάντηδες.

Παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις αστήρικτες κατηγορίες και τις δολοφονίες, οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ! Με φάρο τον Γιώργο και τον Μανώλη και οδηγό τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, θα πορευτούμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.