Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Το ξέσπασμα του Λάμπρου Φουντούλη: “Δε λυγίζουν οι Έλληνες Εθνικιστές! Όλοι μαζί για την Νίκη” - BINTEO

Με ένα ολόθερμο, παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες τον πατέρα του Ήρωα, Γιώργου Φουντούλη, και υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λάμπρο Φουντούλη.
Ο Λάμπρος Φουντούλης με τον πύρινο λόγο ενός Πατέρα που ήδη έχει δώσει στην Πατρίδα ό,τι πολυτιμότερο είχε, ξεσήκωσε το πλήθος, το οποίο πολλάκις τον διέκοψε με συνθήματα για τους Ήρωες, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Ο Λάμπρος Φουντούλης περιέγραψε την υποψηφιότητα του ως το
χρέος ενός Πατέρα προς το παιδί του που έδωσε την ζωή του για μία Ελλάδα Περήφανη, Ελεύθερη και Ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα που μπορεί να ξαναχτίσει Παρθενώνες, αλλά και να ξαναφυλάξει Θερμοπύλες, όπως έκαναν ο Γιώργος, ο Μανώλης και ο Αλέξανδρος.
Ο Συναγωνιστής, Λάμπρος Φουντούλης, περιέγραψε εν τάχει τις διαστάσεις της προδοτικής και ενδοτικής πολιτικής της συγκυβέρνησης του μνημονίου, που έχει φέρει σε απελπισία τους Έλληνες. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να ανακόψει την πορεία προς την καταστροφή, που έχουν χαράξει οι πολιτικάντηδες.

Παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις αστήρικτες κατηγορίες και τις δολοφονίες, οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ! Με φάρο τον Γιώργο και τον Μανώλη και οδηγό τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, θα πορευτούμε όλοι μαζί για τη Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...