Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ!

Τους έχω πάντα στο μυαλό μου”, είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τους ένστολους, στην συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στους δημοσιογράφους Μαρία Χούκλη και Δημήτρη Κοτταρίδη.
Τους (ένστολους ) και όχι τους Αξιωματικούς έφερε ως παράδειγμα και για την αποκατάσταση αδικιών από τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνησή του.

Προφανώς εννοώντας το κοινωνικό μέρισμα των 500 ευρώ που κάποιοι θα λάβουν σε δυο μέρες.
Βέβαια κάποιος πρέπει να του σφυρίξει του Αντώνη ότι η δική του Κυβέρνηση με την συνδρομή Βενιζέλου ψήφισε τον Ιανουάριο του 2013 μέτρα εναντίον των Αποστράτων και μόνον αυτών, Αξιωματικών τω Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας !
Τι και αν το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε ότι είναι αντισυνταγματικά και παράνομα, είδατε την απόφαση να καθαρογράφεται; Με εντολή Βενιζέλου δεν αποκλείστηκαν οι Απόστρατοι από το Βοήθημα των 500 ευρώ;
Με εντολή Βενιζέλου δεν συνεχίζει να μην διαγράφεται αλλά να ισχύει το να μην είναι το ΓΕΝΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ ως προϋπόθεση για την εισαγωγή Αξιωματικών στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές ;
Μήπως την κατάφωρη και φωτογραφική στόχευση των Αποστράτων Αξιωματικών κάτω των 55 ετών (ν4020) από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η Κυβέρνηση Σαμαρά απέσυρε τις ρατσιστικές ηλικιακές αδικίες από την περικοπή κατά 40 % των Ελλήνων Αξιωματικών; Από που νομίζεται ότι προήλθε το Πλεόνασμα;
Το παράξενο είναι εμείς να συμβάλουμε στο πλεόνασμα και ενώ από εμάς να μας παίρνουν με το έτσι θέλω και να παρακρατάνε τις κρατήσεις υπέρ αλληλεγγύης …αλλά να μην συμμετέχουμε στο μοίρασμα! (πολλά τυχαία μαζεύονται )
Ο Πρωθυπουργός μας έχει στο μυαλό του και δεν αμφιβάλουμε για αυτό …Αλλά θα μας επιτρέψει να έχουμε και εμείς το μυαλό μας στην Ψήφο μας !


ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...