«ΠΟΥΛΟΥΝ» ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ» ΨΗΦΟΥΣ

Αφησες αυτό το κάθαρμα, να παίξει με την Πατρίδα σου. Θα τον αφήσεις να παίξει και με την Πίστη σου;
Ε τότε σε τι διαφέρεις απ' αυτόν.
 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 Μόνο αηδία προκαλεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια εκμετάλλευσης του θρησκευτικού φρονήματος από τον ηγέτη των κυβερνώντων για να κερδίσει χριστιανικούς ψήφους. Εκμεταλλευόμενος την δεδηλωμένη αθεΐα της αντιπολίτευσης, δεν χάνει ευκαιρία να δίνει καλοστημένες παραστάσεις με θρησκευτικό «περιεχόμενο» για να παρασύρει αφελείς και καλοπροαίρετους Έλληνες ορθόδοξους να ψηφήσουν αυτούς που δεν δίστασαν να οδηγήσουν την χώρα στην μεγαλύτερη καταστροφή της μεταπολεμικής της ιστορίας και να εξοντώσουν το ορθόδοξο χριστιανικό φρόνημα με αλλεπάλληλα αντιχριστιανικά νομοσχέδια.


Μετά από εκείνη την αλγεινή παράσταση του Αγίου Όρους, όπου  ο πρωθυπουργός έδωσε τα «ρέστα» του με την συμπαραστάτη κάποιων υποτιθέμενων αγίων πάτερων, μπροστά στις κάμερες για να δείξει πως είναι ο θεοσεβής ηγέτης της χώρας, τώρα είχαμε την καινούργια παράσταση με την επίσκεψη, Παρασκευή βράδυ, του πρωθυπουργού στην Μονή Πετράκη στο Καθολικό της οποίας προσκύνησε τα ιερά λείψανα που υπάρχουν εκεί, ιδιαίτερα αυτά της Αγίας Παρασκευής η οποία είναι προστάτιδα των ματιών. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο συνοδικό μέγαρο όπου σύσσωμη η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και ο Αρχιεπίσκοπος τον υποδέχθηκαν μετά…
«βαΐων και κλάδων».

Ιδού μόνο μερικά από τα επιτεύγματα του «θεοσεβή» πολιτικού που κάνει τα πάντα για την άγρα ορθόδοξων ψήφων στις προσεχείς εκλογές. Ψήφιση νομοσχεδίου στο ευρωκοινοβούλιο για την ανάδειξη της ομοφυλοφιλίας, νομοί διάλυσης της οικογένειας και του γάμου,  κατάργηση Κυριακής αργίας, ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών, μετατροπή των θρησκευτικών σε θρησκειολογία, κατάργηση θρησκευτικών αργιών στη δημόσια εκπαίδευση, ευτελισμός των μυστηρίων της βαπτίσεως και του γάμου.

Το 1994 ένας αείμνηστος φίλος αγωνιστής που πολέμησε στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας υπέρ τον ομόδοξων μας Σέρβων, είχε βγάλει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Λέσχη Μπίλντεμπεργκ -Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο». Γράφει στο βιβλίο του ο Τάσος Δαρβέρης τα εξής πολύ ενδιαφέροντα: «Στις 27.09.1994, σε επικοινωνία μου με τον κ. Περικλή Κατσιούλα (σ.σ. στο περιοδικό Flash, τεύχος Ιούλιος 1992 και υπό τον τίτλο "Μυστικό Χρίσμα" είχε γράψει πως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που πήρε μέρος στη συνάντηση της Λέσχης στο Εβιάν της Γαλλίας) με διαβεβαίωσε πως ο ίδιος ο κ. Σαμαράς του είχε πει προσωπικά, πριν από τη δημοσίευση του άρθρου, ότι είχε λάβει μέρος τουλάχιστον σε μία ακόμα συνέλευση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Πάντα κατά τις διαβεβαιώσεις του κ. Κατσιούλα, ο κ. Σαμαράς του είχε πει ότι για εκείνη την – κατά τα άλλα – άγνωστη συμμετοχή του στις εργασίες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είχε μεσολαβήσει ο φίλος του, γιος του μακαρίτη εφοπλιστή και πρώην ιδιοκτήτη της Τράπεζας Κρήτης Στ. Καρρά». Θυμάστε ότι η τράπεζα Κρήτης ήταν η πέτρα του μεγάλου σκανδάλου Κοσκωτά.  Αλλά για τον στενό φίλο του κ Σαμαρά που τον μύησε στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στο ίδιο βιβλιο διαβαζουμε πως ήταν επί 18 χρόνια μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ.  Τον διαδέχτηκε ο Ελληνοκύπριος Γιώργος Δαυΐδ της Κόκα-Κόλα, που έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο κ. Καρράς το 2008 συνελήφθη για παράβαση του νόμου «περί προστασίας Αρχαιοτήτων» από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας. Σε έρευνα που έγινε σπίτι του εντοπίστηκαν μαρμάρινα αντικείμενα, αρχαία νομίσματα και θρησκευτικά κειμήλια τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες. Παρ’ όλα αυτά διετέλεσε «μέγας άρχων» του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως (!!!!), ενώ  είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της… Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Σήμερα βρισκόμαστε σε μια μεγάλη και κρίσιμη καμπή για την ιστορία μας και για την ύπαρξη μας. Βρισκόμαστε ανάμεσα σε ένα αδίστακτο, άθεο πολιτικό, με ύποπτο υπερατλαντικό παρασκήνιο και σε ένα θεομπαίχτη υποκριτή που είναι όργανο ξένων αντεθνικών και αντιχριστιανικών συμφερόντων. Δυστυχώς σε αυτή την πιο κρίσιμη περίοδο αντί οι πραγματικοί ποιμένες να καθοδηγούν το ποίμνιο να αντισταθεί σε όλη αυτή την ανθελληνική αντί-ορθόδοξη λαίλαπα, έχουμε φαρισαίους και δοσίλογους της πίστεως μας που συνεργάζονται με τον κατακτητή και την μασονική προδοτική εξουσία.

Ο αγώνας όμως δεν σταμάτησε γιατί… « Ήρθε ο καιρός να πολεμήση το καλό με το κακό, γιατί την παρανομία την έχουν κάνει νόμο και την αμαρτία μόδα. Όταν όμως δήτε συμφορές στην Ελλάδα, το κράτος να βγάζη παλαβούς νόμους και να υπάρχη γενική αστάθεια, μη φοβηθήτε θα βοηθήση ο Θεός», από τον Άγιο πατήρ Παΐσιο τον αγιορείτη.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.