Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Ολη η Ευρώπη εντυπωσιασμένη μιλά για την εκλογική επιτυχία του Λαϊκού Συνδέσμου

Στην Βρετανία δεν έμαθαν ακόμα τις δηλώσεις και τις εκτιμήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ούτε αυτές του Γεράσιμου Γιακουμάτου που δηλώνουν σε όλα τα κανάλια ότι "Η ΝΔ νίκησε" και τα βρετανικά ΜΜΕ γράφουν ότι το αποτέλεσμα των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών είναι "Σαφές σημάδι αποδοκιμασίας των Ελλήνων ψηφοφόρων στα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης", όπως γράφει ο Guardian, σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών, σε άρθρο με τίτλο «Οι Ελληνες ψηφοφόροι εκφράζουν την αποδοκιμασία τους στη λιτότητα».Οι Έλληνες «ψήφισαν μαζικά υποψηφίους που διαφωνούν με το πρόγραμμα εκταμίευσης (bailout). Στις ευρωεκλογές αυτή η ψήφος αναμένεται να γίνει ακόμα πιο έντονη», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Guardian, προσθέτοντας πως οι εκλογές δίνουν μια πρώτη γεύση για της ευρωεκλογές της επόμενης εβδομάδας. Τα ίδια γράφει κι η Daily Mail και αυτό το κλίμα επικρατεί και σε όλα τα βρετανικά μέσα

Πέρα από το προβάδισμα της Δούρου στην περιφέρεια Αττικής, η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας, στέκεται στα υψηλά ποσοστά πουλαμβάνουν ο Ηλίας Κασιδιάρης στο δήμο Αθηναίων και ο Ηλίας Παναγιώτας στην Περιφέρεια Αττικής, τονίζοντας πως πρόκειται για «επιπλέον σοκ για τη δικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά».

«Τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά επειδή το ακροδεξιό κόμμα, βρίσκεται στο στόχαστρο δικαστικής έρευνας και έχει ήδη δει και τους 18 βουλευτές του να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για “καθοδήγηση και συμμετοχή” εγκληματικής οργάνωσης. Και δείχνουν ότι οι πολίτες δεν πείστηκαν από τις διώξεις υπερψηφίζοντας το κόμμα και αυξάνοντας την πολιτική δύναμή του», υπογραμμίζει ο Guardian.

Ολα τα μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ είναι εντυπωσιασμένα από την εκλογική επίδοση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που δίνει πανελλαδικά μια εκλογική δύναμη της τάξης του 9-10%!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...