Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Επιτέλους!!!Φεύγουν οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες από τις παραλίες

ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ 
Αλλαγές στο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό προωθεί η κυβέρνηση μετά και τις έντονες αντιδράσεις από περιβαλλοντικές οργανώσεις, αντιπολίτευση αλλά και από στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού.
Μάλιστα, μία από... τις σημαντικότερες αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών φιλοδοξεί να βάλει τέλος στη μάχη για μία ελεύθερη θέση στην παραλία που δίνουν το καλοκαίρι οι λουόμενοι.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον το 50% του εμβαδού κάθε παραλίας της χώρας θα πρέπει να παραμένει ελεύθερο από ομπρέλες, ξαπλώστρες, κανό και θαλάσσια ποδήλατα, προκειμένου να μην εμποδίζεται η πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα και να εξασφαλίζεται ικανός χώρος για όσους δεν επιθυμούν να πληρώσουν.

Η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο έληξε χθες με την κατάθεση 1.088 σχολίων, αριθμού-ρεκόρ για το opengov.gr, και ενώ έχουν συγκεντρωθεί κοντά στις 150.000 ηλεκτρονικές υπογραφές πολιτών ενάντια στον νόμο μέσα από δύο διαδικτυακές πλατφόρμες.


Πάνω από 100.000 υπογραφές συγκεντρώθηκαν μόνο στην πλατφόρμα της WWF, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής της Δ. Καραβέλλας που συναντάται σήμερα με τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών Α. Γούναρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...