Δραστηριότητες του ΗΛΙΑ Ν. ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Δρ. Νομικής, Δικηγόρου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή

Μετά την συνθήκη της Λισσαβόνας ευρύτατες είναι πλέον οι αρμοδιότητες του Ευρωκοινοβουλίου  . Το Ευρωκοινοβούλιο είναι το άμεσα εκλεγμένο
κοινοβουλευτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με Δημοκρατική νομιμοποίηση και μοναδικότητα στις Δημόσιες συνεδριάσεις.
Το Ευρωκοινοβούλιο έτσι καθίσταται η δικλείδα ασφαλείας έναντι της επιτροπής και του Συμβουλίου υπουργών αλλά και έναντι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφέρειας.
Ως εκλεγμένος Ευρωβουλευτής κυρίαρχη θα είναι η προσπάθεια μου να ενεργήσω ως διαμεσολαβητής μεταξύ της Ευρωπαϊκής επιτροπής (την αποτελούν οι επίτροποι που ασκούν διαχείριση) της Ευρωπαϊκής επιτροπής των περιφερειών (είναι το συμβουλευτικό σώμα που εκπροσωπεί τις τοπικές και περιφερειακές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης) και των διαφόρων φορέων της χώρας μας.



Άμεση πληροφόρηση προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άμεση ένταξη σε αυτά φορέων της περιφέρειας (πχ Δήμοι- Περιφερειακές οργανώσεις)
Άμεση κινητοποίηση των τοπικών φορέων (πχ αγροτικοί συνεταιρισμοί, εμπορικά και βιοτεχνικά επιμελητήρια ) καθώς και όλων των διοικητών των κρατικών οργανισμών.
Με τον τρόπο αυτό δίνεται ώθηση στην μαραζωμένη Ελληνική Περιφέρεια και τα χρήματα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων δεν χάνονται λόγω απραξίας.

  
Ένταξη των διαφόρων φορέων μας σε προγράμματα πρωτογενούς παραγωγής.
Ανάδειξη της πρωτογενούς παραγωγής μας (γεωργίας, κτηνοτροφίας, βιοτεχνίας) με διεκδίκηση κατάλληλων προγραμμάτων.
Ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μας μέσα από τα προγράμματα «Δημιουργική Ευρώπη», με καλλιτέχνες που σέβονται την πολιτιστική μας παράδοση και δεν αλλοτριώνονται από τις σειρήνες της παγκοσμιοποίησης.
Καταγγελία της Συνθήκης Δουβλίνο 2 μια και η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει η χώρα που θα υποδέχεται συνεχώς λαθρομετανάστες γιατί το θέλησαν επίορκοι πολιτικάντηδες.
Καταγγελία της Τουρκίας στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά και στα διεθνή Fora  ως η χώρα η οποία υποθάλπει την παράνομη λαθρομετανάστευση με απώτερα σκοτεινά σχέδια για όλο το μέλλον της Ευρώπης!
Συνεργασία με όλους τους Εθνικιστές Ευρωβουλευτές από τις λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες ούτως ώστε να μπει φραγμός στην Ευρώπη των τοκογλύφων και συνακόλουθα να αναπτυχθεί η Ευρώπη των Εθνών.
Ανάδειξη αξιών έναντι μιας ψεύτικής οικονομίας των αριθμών. Η πολιτική πρέπει να διαμορφώνει την οικονομία και όχι η οικονομία την πολιτική. Οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου πρέπει να πιέσουν για φτηνό ευρώ για να υπάρξει μείωση της ανεργίας και ανταγωνιστικότητα.
Ανάδειξη του προβλήματος του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή με άμεση απομάκρυνση του. Να κληθούν οι Ευρωβουλευτές να πάρουν θέση, αν θέλουν μια Ευρώπη του Ισλάμ ή μια Ευρώπη των αυτοχθόνων Ευρωπαϊκών λαών. Καταδίκη της Τουρκίας στο Ευρωκοινοβούλιο για τον ρόλο που παίζει στο πρόβλημα της Θράκης.

  Ανάδειξη της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (ΑΟΖ) της Ελλάδος στο Ευρωκοινοβούλιο και απαίτηση για υποστήριξη δημιουργίας της. Διεκδίκηση αποκλειστικής εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου απανταχού της Ελλάδος.
  • Επιδότηση προϊόντων από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα οποία μέχρι σήμερα δεν επιδοτούνται αν και είναι πρώτης ποιότητας (πχ Ελιά και λάδι Μάκρης)
  • Η Ευρώπη να τεθεί προ των ευθυνών της, έτσι ώστε με άμεσες διαδικασίες να αρχίσει η μαζική επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στην χώρα τους με ταυτόχρονη δημιουργία προγραμμάτων υποστήριξης υποδομών στην χώρα προέλευσης των λαθρομεταναστών, για να μην υπάρχει αιτιολογία έλλειψης αντίστοιχων υποδομών.
  • Δημιουργία Εθνικιστικού μετώπου Ευρωβουλευτών ενάντια στα σχέδια της Μέρκελ και των ξένων τοκογλύφων. Καταγγελία του μνημονίου.
  • Διεκδίκηση του Κατοχικού δανείου που είχε λάβει η Γερμανία από την Ελλάδα. Η απαίτηση μας αυτή συμψηφίζει οποιαδήποτε απαίτηση των δανειστών μας τοκογλύφων.
  • Ανάδειξη του προβλήματος της Κύπρου με το σχέδιο Ανάν, προκειμένου να μην υπάρξει διχοτόμηση της νήσου που είναι και ευρωπαϊκό έδαφος.
  • Η.Ηλιακόπουλος:Το Κόμμα της ''Χρυσής Αυγής'' είναι το μόνο που έχει καθαρό Ελληνικό λόγο 



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.