Ελλάδα Ξύπνα!

Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Σε ένα παρελθόν όμως, για το οποίο εμείς οι Εθνικιστές θα αισθανόμαστε περήφανοι διότι πράξαμε το εθνικό μας καθήκον. Από το βράδυ της Κυριακής 18 Μαΐου, οι συνδυασμοί της Ελληνικής Αυγής και κατ' επέκταση το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, μετρούν ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ περιφερειακές και δημοτικές έδρες. Το βράδυ της 25ης Μαΐου όμως, οι φθηνές δικαιολογίες των κομματικών συμμοριών που κατέστρεψαν την Πατρίδα και εξαθλίωσαν τους Έλληνες περί ανεξάρτητων και πολυσυλλεκτικών τάχα συνδυασμών δεν θα υφίστανται. Τότε και μόνον τότε, θα διαφανεί καθάρια και σαφώς το εύρος του τιτάνιου εθνικιστικού θριάμβου, γεύση μονάχα από τον οποίο, λάβαμε την περασμένη Κυριακή.

Ήδη, οι κομματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου και οι εργολάβοι του ψεύδους και της λάσπης στα μέσα μαζικής εξαπάτησης, διαμορφώνουν νέο κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας. Στις κύριες βρωμοφυλλάδες του Καθεστώτος, έκαναν ήδη την εμφάνισή τους άρθρα με τα οποία οι κήρυκες του μίσους εξαπολύουν μύδρους και απειλές κατά των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Διότι πως αλλιώς θα μπορούσαν να εκληφθούν φράσεις του τύπου: «οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν έχουν πια άλλοθι»;
Από πότε λογίζεται ως άλλοθι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των Ελλήνων να ψηφίζουν ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα το οποίο έχει αδειοδοτηθεί από τον Άρειο Πάγο;
Ενδεχομένως, οι ίδιοι αυτοί καπιταλιστές με τα μαρξιστικά συμπλέγματα και τις σταλινικές πρακτικές, να ζητήσουν από το Καθεστώς την παραδειγματική τιμωρία των ψηφοφόρων, οι οποίοι διαπράττουν το έγκλημα να μην συμμορφώνονται στις απαιτήσεις του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου και επιμένουν να στηρίζουν Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Αν μπορούσαν βεβαίως να στείλουν ένα εκατομμύριο Έλληνες στις φυλακές θα το έπρατταν δίχως δισταγμό, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να δικαιολογήσουν επικοινωνιακά κάτι τέτοιο.
Υπό την ασφυκτική λοιπόν πίεση μιας «δημοκρατικής» Χούντας των Μνημονίων, σε ένα κράτος-οπερέτα το οποίο ελέγχουν διεθνείς τοκογλύφοι και διοικούν κατόπιν έξωθεν εντολών οι αρχιερείς της μίζας και της διαπλοκής και οι τρισάθλιοι κράχτες της υποδούλωσης και του ραγιαδισμού σε κανάλια και εφημερίδες, η Χρυσή Αυγή άναψε τη δάδα της Εθνικής Αντίστασης. Και σήμερα εκατομμύρια δάδες σιγοκαίνε σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος για να φωτίσουν το δρόμο ενός ολόκληρου Λαού προς το μέλλον.
Έγραψε κάποτε ο Αρχηγός μας: «δεν γνωρίζω εάν υπάρχει μέλλον, όμως εάν υπάρχει, αυτό είναι δικό μας»!
Όταν είχαν γραφτεί αυτά, ήμασταν μερικές χιλιάδες Πιστών γυναικών και ανδρών. Πλέον είμαστε ένα Έθνος εκατομμυρίων Πολιτικών Στρατιωτών, έτοιμο να διεκδικήσει το μέλλον του.
Στις Ευρωεκλογές της Κυριακής, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική εθνική επιλογή μεταξύ κομμάτων τα οποία διακηρύσσουν πως εξυπηρετούν τα ελληνικά συμφέροντα, ενώ στην πραγματικότητα υπηρετούν τους ξένους επικυρίαρχους της Πατρίδος μας.
Δυνατή Χρυσή Αυγή στο ευρωκοινοβούλιο, σημαίνει δυνατή Ελληνική φωνή στο κέντρο λήψης των αντεθνικών αποφάσεων για την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη!
Η Ένωση των τραπεζιτών και των τοκογλύφων πρέπει και θα γκρεμιστεί! Στη θέση της, οι ευρωπαϊκοί Λαοί θα οικοδομήσουν από κοινού μια Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων, μια Ευρώπη των Αξιών και των Παραδόσεων!
Σ' αυτό το εγχείρημα, η δική μας Πατρίδα δεν θα είναι ούτε ουραγός, ούτε παρατηρητής. Ένας πανίσχυρος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελεί την ικανή και αναγκαία συνθήκη για να καταστεί η Ελλάς ένα Έθνος Μεγάλο μέσα σε μια Ευρώπη Ελεύθερη!
Το σύνθημα λοιπόν του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δεν μπορεί παρά να είναι:
Ελλάδα Ξύπνα!

Ευάγγελος Καρακώστας

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.