Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Η νύχτα βγάζει …διάκονο, και η …αυγή…. μητροπολίτη. Η νίκη της Χρυσής Αυγής θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και σημασία από ότι οι επιδόσεις των άλλων κομμάτων

Είτε μας αρέσει είτε όχι η νίκη της Χρυσής Αυγής θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και σημασία από ότι οι επιδόσεις των άλλων κομμάτων. Γιατί όμως προβλέπουμε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών;...
 Θα επιχειρήσουμε να παρουσιάσουμε ορισμένες πτυχές… της πολιτικής ερμηνείας που θα δοθεί μετά τις ευρωεκλογές....γιατί η Χρυσή Αυγή έλαβε τόσο υψηλά εκλογικό ποσοστό παρ΄ ότι "εγκληματική οργάνωση".
Το βράδυ των ευρωεκλογών ή την επόμενη των ευρωεκλογών…. όλοι θα ασχολούνται με το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής.


Θα σπεύσουμε κατ΄ αρχήν να αναφέρουμε ότι το κείμενο αυτό δεν έχει γραφεί για να ταχθεί υπέρ ή κατά της Χρυσής Αυγής.
Στόχος είναι να ερμηνεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα που θα λάβει η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές.

Ενώ εταιρίες δημοσκοπήσεων και λοιποί θεωρούν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τέταρτο ή Πέμπτη ή έκτο κόμμα εμείς θεωρούμε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι Τρίτο Κόμμα με ποσοστό διψήφιο δηλαδή πάνω από 10%. Προφανώς δεν μπορούμε να προβλέψουμε το ακριβές ποσοστό αλλά η Χρυσή Αυγή θα λάβει ποσοστό πάνω από 10%.

Γιατί η νίκη της Χρυσής Αυγής θα είναι μεγαλύτερη οποιουδήποτε κόμματος;

Η Χρυσή Αυγή ξεκινάει την προεκλογική της εκστρατεία από την χειρότερη θέση που θα μπορούσε να βρεθεί πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα.

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένη με μια βαρύτατη κατηγορία ως εγκληματική οργάνωση....αλλά μέρος της κοινωνίας δεν πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

Η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση, ενώ π.χ. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση την οποία χρησιμοποιούν για να συντηρούν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια τους.

Η Χρυσή Αυγή είναι απομονωμένη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι το μόνο κόμμα που θα είναι τρίτο κόμμα χωρίς να έχει πρόσβαση σε κανάλια διάχυσης της άποψης της.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί το κόμμα στόχο για όλα τα πολιτικά κόμματα.

Κατηγορούνται ως εγκληματίες, ναζιστές και ουδείς πολιτικός αποδέχεται να συνομιλήσει μαζί του καθώς το πολιτικό σύστημα ξεχειλίζει από δημοκρατικότητα.
Επειδή είναι τόσο πολύ δημοκράτες δεν μπορούν να συνομιλήσουν με τους εγκληματίες, νεοναζιστές κ.α.
Οι δημοκράτες δεν φοβούνται τον διάλογο....αλλά είπαμε τα μεγαλύτερα εγκλήματα έγιναν εις το όνομα της Δημοκρατίας.

Έτσι λοιπόν η Χρυσή Αυγή ξεκινάει από την χειρότερη θέση εκκίνησης.

Το ΠΑΣΟΚ που θα λάβει ποσοστό 5,5% με 6% τυγχάνει ευρύτατης επικοινωνιακής προβολής από τα μέσα ενημέρωσης.

Το Ποτάμι επίσης έχει την στήριξη όλων των ισχυρών εκδοτικών συγκροτημάτων ειδικά ΔΟΛ και Πήγασος αλλά και το Mega Channel.

Πέραν αυτών λόγω της συστημική προπαγάνδας, ο ψηφοφόρος ή ο δυνητικός ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής δεν εκδηλώνει την πρόθεση του ίσως επειδή… αμέσως θα στοχοποιηθεί ως μιαρός ή επειδή δεν θέλει να προκαλεί σε μια περίοδο πολιτικής όξυνσης.

Άρα το εκλογικό αποτέλεσμα που θα πετύχει η Χρυσή Αυγή θα έχει πολλαπλάσια αξία από ότι θα πετύχει η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ ή το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ.

Είτε μας αρέσει είτε όχι η νίκη της Χρυσής Αυγής θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και σημασία από ότι…. οι επιδόσεις των άλλων κομμάτων.

Το βράδυ των ευρωεκλογών ή την επόμενη των ευρωεκλογών…. όλοι θα ασχολούνται με το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής. Εμείς το καταθέτουμε από τώρα και προϊδεάζουμε για τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις.


πηγή:www.bankingnews.gr

2 σχόλια :

  1. ..(?) μα η χρυσή αυγή προβάλλεται καθημερινά από τα κανάλια...έχει πάρει μεγάλη επιχορήγηση από το κράτος...προβάλλει τον Χίτλερ ως τον ιδανικό ηγέτη...οι βουλευτές της έχουν λερωμένο ποινικό μητρώο ....δεν έχω κάτι θετικό να σκεφτώ ...εσεις πως και καταλήξατε στα παραπάνω συμπεράσματα....όσα ανέφερα βέβαια αποδεικνύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ σε όλα μαζί σας ο κόσμος φοβάται να εκδηλωθεί διότι των έχουν τρομοκρατήσει με διάφορους ανορθωδοξους τρόπους.την απάντηση θα την πάρουν.περισσότερα σχόλια μετά μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...