Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στον “Στόχο”: Τους νικήσαμε, ας το πάρουν είδηση!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έστειλε μήνυμα μέσα από τα κελιά της Τιμής
μέσω της εφημερίδας "Στόχος"
"Οι καραγκιόζηδες των κειμηλίων και των τηλεπαραθύρων ανησυχούν για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και δεν ανησυχούν για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην Θράκη εμφανίστηκε ένα ξεκάθαρο φιλοτουρκικό πολιτικό κίνημα"
Με την νέα εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής καταφέραμε να συνομιλήσουμε με τον έγκλειστο στον Κορυδαλλό, πολιτικό κρατούμενο, Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, που έστειλε το δικό του μήνυμα και τις δικές του απαντήσεις στα παπαγαλάκια του συστήματος και του καθεστώτος…

-Αν και έγκλειστος πολιτικός κρατούμενος, πετύχατε μια μεγάλη νίκη. Η Χρυσή Αυγή εκτόξευσε πάλι τα ποσοστά της κάνοντας όλο το σύστημα να τρέμει.
Καταρχάς θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εφημερίδα σας, η οποία ήταν μία από τις ελάχιστες τιμητικές εξαιρέσεις στο χώρο του Τύπου, η οποία προέβαλε αντικειμενικά τις θέσεις και τον αγώνα της Χρυσής Αυγής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια στον "Στόχο". Εις ότι αφορά την νίκη, δεν ανήκει μόνο σε μένα ανήκει στους χιλιάδες ανθρώπους που αγωνίστηκαν και αυτοί, είτε τους στρατευμένους εντός της Χρυσής Αυγής, είτε τους εθνικιστικές  πατριώτες οι οποίοι ξεπέρασαν κατά πολύ πλέον τους  500 χιλιάδες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Χρυσή Αυγή αύξησε κατ΄ απόλυτο αριθμό ψήφων σε 110 χιλιάδες και πλέον ψηφοφόρους της, η ΝΔ έχασε περισσότερους από 500 χιλιάδες ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ περισσότερους από 100 χιλιάδες.

-Έχετε παρακολουθήσει αυτές τις μέρες το τι έχει συμβεί στα κανάλια, που πάλι έχουν τον μπαμπούλα της Χρυσής Αυγής. Τι έχετε να απαντήσετε σε όλους αυτούς τους απίθανους τύπους;
Τι να απαντήσω εγώ, απαντούν μόνοι τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Χατζηνικολάου ομιλεί για μιντιακό καθεστώς. Η εξουσία είναι μία. Και οι τέσσερεις εξουσίες είναι μία. Και η εκτελεστική και η νομοθετική και η δικαστική και η λεγόμενη "4η εξουσία" που είναι η πιο ισχυρή εξουσία τελικά, τα λεγόμενα μέσα μαζικής ενημερώσεως.

Τα κανάλια μαζί με τους δημοσκόπους έπαιξαν βρώμικα. 
Μας συκοφάντησαν, μας λοιδόρησαν, μας λασπολογούσαν ακόμα και την ίδια την ημέρα των εκλογών. Κάνανε δηλώσεις στα κανάλια την ώρα που γινότανε η ψηφοφορία να μην ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή. Δεν τους πέρασε, ας το πάρουν είδηση. Ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού λαού έχει ξυπνήσει και όσο περνάει ο καιρός το μέρος αυτό του ελληνικού λαού θα γίνεται μεγαλύτερο. Η νίκη αυτή για μένα είναι περισσότερο σημαντική, την στιγμή που βρίσκομαι άδικα προφυλακισμένος, χωρίς στοιχεία, χωρίς μια απόδειξη εις βάρος μου, μόνο και μόνο από πολιτική εμπάθεια αυτών των μικροπρεπών, οι οποίοι με έχουν σε αυτή την κατάσταση.

- Μ΄ αυτό το ποσοστό, δεν πρέπει να αποφυλακιστούν άπαντες οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής;
Αυτό να το πείτε σε αυτούς που κρατάνε την εξουσία παράνομα, οι οποίοι με την γλώσσα των αριθμών είναι μια κυβέρνηση μειοψηφίας. Σας πληροφορώ- αν και το γνωρίζετε πολύ καλά- ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μαζί πήραν  31% με 50% αποχή. Δηλαδή κατ΄ ουσία πήραν ένα 16%, γενναιόδωρα, των Ελλήνων ψηφοφόρων. Πώς με το 16% θα ξεπουλήσουν την ελληνική πατρίδα, που ήδη την ξεπουλάνε, με τις περίφημες ιδιωτικοποιήσεις πως θα υποθηκεύσουν το μέλλον των Ελλήνων για τα επόμενα 50 χρόνια; Η κυβέρνηση αυτή, μια κυβέρνηση κατά την άποψη μου που δεν είναι δημοκρατική, δεν έχει την νομιμοποίηση του ελληνικού λαού. Πρέπει οπωσδήποτε να πέσει.

- Από δω και πέρα ο ελληνικός λαός τι έχει να περιμένει από την Χρυσή Αυγή;
Αγώνα για τα δίκαια του έθνους, αγώνα για να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική σε όλα τα επίπεδα και στο οικονομικό και στο εθνολογικό. Μου προκαλεί εντύπωση και κατάπληξη ότι ανησυχούν όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες των καναλιών και των τηλεπαραθύρων για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και δεν ανησυχούν για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στη Θράκη εμφανίστηκε ένα ξεκάθαρο φιλοτουρκικό πολιτικό κίνημα.

Θα ήθελα τελειώνοντας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τίμησαν  με την ψήφο τους την Χρυσή Αυγή και να τους πω ότι ο αγώνας συνεχίζεται σκληρός για την δικαίωση μας και φυσικά την απελευθέρωση μας. Γιατί το γεγονός ότι είμαστε στην φυλακή αποδεικνύει πολιτική εκτροπή. Ένα γεγονός μόνο θα σας αναφέρω χαρακτηριστικά. Βάσει του νόμου που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, εγώ εδικαιούμην να δώσω μια ώρα συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση ως αρχηγός πολιτικού κόμματος που λάμβανε μέρος στις Ευρωεκλογές. Μου το απαγόρευσαν!      

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.