Άκου …ρε βλαχαδερό …γιατί πας να μας καταστρέψεις;

Και ξαφνικά (;) την Κυριακή το βράδυ, η χώρα χωρίστηκε στα δύο. Η Αττική και η υπόλοιπη Ελλάδα, είναι πλέον σαν να ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν και δεν τέμνονται πουθενά, δεν έχουν κανένα σημείο επαφής, αν και γεωγραφικά μοιράζονται τα ίδια εδάφη.
Την ώρα που η Αθήνα και η Αττική έστελναν ηχηρό μήνυμα προς τους εκβιαστές της χώρας, στηρίζοντας δυνατά όλες τις δυνάμεις που επιδιώκουν την ανατροπή
του καθεστώτος Σαμαρά και Βενιζέλου, η υπόλοιπη Ελλάδα σφύριζε αδιάφορα, ζούσε στην μακαριότητά της, τραγουδώντας στο κατάστρωμα την ώρα που ο Τιτανικός βουλιάζει..!! Η επαρχία στήριξε Σαμαρά και Βενιζέλο με σθένος..!! Όσο κι αν ακούγεται απίθανο, συνέβη ακριβώς αυτό..!

Είναι γνωστό φυσικά ότι στην επαρχία ο δήμαρχος κι ο νομάρχης (ή περιφερειάρχης) είναι κάτι σαν το Τοτέμ που όλοι το προσκυνάνε και δεν το αλλάζουν όσο τους κάνει τα χατίρια, κι αυτά είναι πολλά και πολύ επικερδή..!

Η Κρήτη ψήφισε με 40% Πασόκο Περιφερειάρχη, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ την κοπανάει με ελαφριά πηδηματάκια.

Ο Βόλος σχεδόν εξέλεξε για Δήμαρχο το Μπέο, ναι το γνωστό Αχιλλέα Μπέο, που μόλις πριν λίγους μήνες αποφοίτησε από τις φυλακές Ναυπλίου...

Η Πελοπόννησος στήριξε με φανατισμό και πάλι τον Τατούλη, με τα δεκάδες σκάνδαλα σε αναθέσεις έργων, ο οποίος έχει κάνει τσίγκινα ρουθούνια από τις καταχρήσεις (όποιος κατάλαβε …κατάλαβε).

Η Ήπειρος, υποτίθεται η πιο φτωχή περιφέρεια της χώρας, έβγαλε από την πρώτη Κυριακή περιφερειάρχη νεοδημοκράτη!

Σχεδόν καμία επαρχιακή περιφέρεια δεν έστειλε μήνυμα προς την κυβέρνηση. Δε στήριξαν ούτε Σύριζα, ούτε ΧΑ, ούτε ΚΚΕ, ούτε ΑΝ.ΕΛ. ούτε τίποτα άλλο εκτός από τα δύο μαφιόζικα κόμματα που μας κυβερνάνε...

Ξέρω ότι είναι πολλά τα συμφέροντά σας φίλοι που διαμένετε στην επαρχία. Αλλά σας έχω νέα.

Δεν πρόκειται για πολύ ακόμα εμείς εδώ στην Αθήνα να αγοράζουμε χρυσά τα κωλολάδια σας, τις κωλοτομάτες σας, τα κωλότυρά σας, τις σκατένιες φράουλές σας, δεν πρόκειται να ερχόμαστε για πολύ ακόμα να νοικιάζουμε και να πληρώνουμε χρυσάφι τα κωλοδωμάτιά σας, για να το παίζετε εσείς σωματοφύλακες του Σαμαρά και του Χοντρού.

Μειωμένο ΦΠΑ, φοροδιαφυγή, επιδοτήσεις, χοντρές κομπίνες με εικονικά τιμολόγια, όλα αυτά είναι στην ημερήσια διάταξη στην επαρχία. Εκεί που βασιλεύει η ανομία και η ατιμωρησία.

Ξέρετε κάτι φίλοι επαρχιώτες; Τα 6 εκατομμύρια κορόιδα που ζούμε κι υποφέρουμε στην Αθήνα και πληρώνουμε και τα δικά σας σπασμένα, δε θα είμαστε για πολύ ακόμα κορόιδα. Κι αν εσείς πουλάτε τρέλα εμείς πρόκειται σύντομα να σταματήσουμε να πληρώνουμε τα πάντα..!

Αν δεν σας το έχει πει κανένας ή αν κάνετε ότι δεν το έχετε ακούσει, το λεκανοπέδιο και βασικός τροφοδότης των κρατικών ταμείων με φόρους, χαράτσια, πρόστιμα, κι όλα τα παρόμοια, πρόκειται σύντομα να ''σκάσει''!!

Η κυβέρνηση που με πάθος στηρίξατε χθες, έχει προκαλέσει βίαιη κοινωνική κρίση εδώ στην Αθήνα, κι αν θα τη στηρίζετε για πολύ ακόμα, το τέλος μας θα είναι και δικό σας τέλος.

Ο Τιτανικός θα πάρει κι εμάς κι εσάς στο βυθό μαζί του....
kourdistoportocali

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.