ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ/ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

o Εσταυρωμένος του Χαλεπίου
ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
 Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
 Η Δύση ως Πόντιος Πιλάτος υποτάσεται τις οργασμικές οιμωγές του Αλλαχ Ακμπάρ και ανέχεται τις αλλεπάλληλες σταυρώσεις νέων ανθρώπων στη Συρία.
 Μετά την αναποτελεσματικότητα των μαζικών αποκεφαλισμών, των ακρωτηριασμών και των δημοσίων διαπομπεύσεων των σύριων αντιστεκόμενων πολιτών, οι ισλαμιστές επιστρατεύουν την επώδυνη τιμωρία της σταύρωσης.


Το ISIS(Iσλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής) εκτέλεσε δημόσια τρεις άνδρες στο Maskanahστην περιοχή του Χαλεπίου, ένας εκ των οποίων τεκμηριωμένα σταυρώθηκε. Το θύμα είναι έφηβος. Τον άφησαν επί ώρες στο ικρίωμα προς παραδειγματισμό.Μικρά παιδιά περιεργάζονται το αποτρόπαιο θέαμα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση σε τζιχαντιστικό siteκαι που τη συνοδεύει με κείμενο και φωτογραφικό

υλικό, αναφέρει :
 
Μύηση των παιδιών στο έγκλημα
« Το ισλαμικό δικαστήριο της εφαρμογής των ποινών στην περιοχή του Χαλεπίου επέβαλε αυτά που προστάζει ο Αλλάχ για τους αποστάτες.Τιμωρήθηκαν με θάνατο ενώπιον όλων των μουσουλμάνων 3 άπιστοι « σαμπίχα » (shabiha δηλ συνεργάτες του Άσσαντ) διότι κατασκεύαζαν φυλάκια ελέγχου γεγονός που αποδεικνύει ότι ήταν πιστοί στην κυβέρνηση .Δόξα και τιμή στον Αλλάχ που δολοφονήθηκαν και οι 3 αποστάτες. »

Στις αρχές της εβδομάδας η ίδια οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη δημόσια εκτέλεση εφτά προσώπων στη Ράκκα , ενώ δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τη σταύρωση των δυο εξ αυτών. Στις 16 Απριλίου αναρτήθηκε βίντεο με την πρώτη σταύρωση νεαρού άνδρα που συγκλόνισε τη διεθνή κοινή γνώμη. Η επίσημη κατηγορία ήταν η κλοπή τροφίμων. Στις 18 του ίδιου μήνα η μοναχή Rakhidaκατήγγειλε στο radiovaticanότι « οι τζιχαντιστές σταυρώνουν χριστιανούς που αρνούνται να προφέρουν την ισλαμική ομολογία πίστης sahada » (rtl).

η σταύρωση από το τζιχαντιστικό site
Και ενώ το χρονικό των Σταυρώσεων παγιώνεται ως η νέα τιμωρητική πρακτική της συγκεκριμένης οργάνωσης που αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα, οι αποκεφαλισμοί και οι ακρωτηριασμοι κορυφώνονται. Μέλη της ISISακρωτηρίασαν τα χέρια 4 ανδρών με την κατηγορία της κλοπής στο Μanbijτης     περιοχής Χαλεπίου. Δημοσιεύθηκε φωτογραφία στην οποία οι ισλαμιστές έχουν ετοιμάσει υπαίθριο χειρουργικό τραπέζι με γάζες, γάντια και εργαλεία προκειμένου να πραγματοποιήσουν με κάθε « ιατρική δεοντολογία » τον επικείμενο δημόσιο ακρωτηριασμό.
το πλήθος αναμένει τη Σταύρωση
ο δρόμος προς το Γολγοθά
περιμένοντας την εκτέλεση ή σταύρωση
η προετοιμασία του χειρουργικού τραπεζιού για τον ακρωτηριασμό





Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.