Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Αίμα, ξύλο και συλλήψεις και στους Θεσσαλονικείς έφερε η επίσκεψη του βρυκολακα Ε.Βενιζέλου video

άγριο κράξιμο, ξύλο από τα Ματ και πολύ φαγητό… 
Η διμοιρίες των ΜΑΤ έσωσαν πάλι τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Ελιάς από την οργή των πολιτών στην Θεσσαλονίκη αυτή την φορά.
 Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς είχαν πληροφορηθεί την άφιξή του στην πόλη και έσπευσαν να τον "προϋπαντήσουν" στο χώρο του συνεδριακού κέντρου «Νικόλαος Γερμανός»,όπου επρόκειται να μιλήσει.
 Τις φωνές και τις αποδοκιμασίες των πολιτών τις διαδέχθηκε άγρια επίθεση των ΜΑΤ, με τραυματίες αρκετούς πολίτες.
Το κράξιμο του άνοιξε την όρεξη!
Ως γνήσιο πολιτικό…παχύδερμο. αφού όχι  δεν τον άγγιξε το κράξιμο που έφαγε σε ΄Λάρισα και Θεσσαλονίκη αλλά είχε τη διάθεση μετά να πάει και σε τεβέρνα για φαγητό στα Τρίκαλα. Οχι βέβαια μέσα στην πόλη μια και υπάρξει κανένα απρόοπτο αλλάΠερισσότερο κτυπήθηκαν μέλη της ΕΛΜΕ (καθηγητές) που διαμαρτυρόντουσαν για την απόλυσή τους και οι οποίι είχαν το θράσος να θελήσουν να ... μιλήσουν με τν Ε.Βενιζέλο!

Το θράσος τους το πλήρωσαν με "τρελό" ξύλο και οι άλλοι διαδηλωτές τους απέσπασαν με δυσκολία από τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων που προστάτευαν τον Ε.Βενιζέλο.

Αλλοι διαδηλωτές που θέλησαν να πλησιάσουν τον Ε.Βενιζέλο επίσης δέχθηκαν την φροντίδα των ΜΑΤ τα οποία αποτελούν πλέον αναπόσπαστο τμήμα της προεκλογικής εκστρατείας του Ε.Βενιζέλου.


Τουλάχιστον ο Α.Σαμαράς δεν βγαίνει να μιλήσει δημοσίως. Περιορίζεται στα δελτία ειδήσεων τα οποία μεν βυθίζονται σε θεαματικότητες (όπως συνέβη στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1) αλλά δεν τρώει ξύλο ο κοσμάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...