Φωλιά των γκρίζων λύκων ο περιφερειακός συνδυασμός που στηρίζει η ΝΔ στην Θράκη

 Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί στον υποψήφιο του συνδυασμού της Νέας Δημοκρατίας για την Ανατολίκή Μακεδονία-Θράκη, Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς ομιλητές σε εκδήλωση του Τουρκικού Προξενείου στο χωριό Χλόη της Ροδόπης, προς τιμήν των 40 πρώτων γενιτσάρων που έπεσαν νεκροί κατά την διάρκεια της κατάκτησης της Θράκης από τους Οθωμανούς.
 Επειδή το εθνικό ζήτημα της Θράκης είναι πολύ σοβαρό για να γίνεται είτε προεκλογικό παιχνίδι στα χέρια των πολιτικάντηδων του Μαξίμου προς άγρα ψήφων, είτε προσπάθεια για να σταματήσει η μαζική διαρροή πατριωτών
ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή, ας μαζέψουν οι ελλαδέμποροι του Σαμαρά και του Στυλιανίδη τον υποψήφιό τους, ο οποίος στις 30 Απριλίου επισκέφθηκε και αυτός με την σειρά του τα κεντρικά γραφεία του κόμματος των γκρίζων λύκων στην Θράκη ''DEB'', προκειμένου να συγχαρεί τον πρόεδρό τους Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την απόφαση της συμμετοχής στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ επιχειρούν να παρουσιάσουν τον Σύριζα ως τον μοναδικό δουλοπρεπή πολιτικό σχηματισμό απέναντι στο Προξενείο. Λάθος μέγα, το οποίο δεν παρουσιάζει ούτε στο ελάχιστο το μέγεθος της δουλοπρέπειας του συνόλου του αστικού πολιτικού κατεστημένου έναντι των προκλήσεων της Άγκυρας. Η Νέα Δημοκρατία, διαχρονικά ήταν ο βασικότερος παράγοντας που επέτρεψε στην Τουρκία να δρα ανενόχλητη στην Θράκη με σκοπό τον πλήρη εκτουρκισμό της μουσουλμανικής μειονότητας, γεγονός το οποίο και έχουμε αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας με ντοκουμέντα μέσα από τα κείμενά μας εδώ και καιρό.
Η ώρα όπου όλοι αυτοί οι εθνικά επικίνδυνοι πολιτικάντηδες θα πάρουν από τον λαό μας την απάντηση που τους αξίζει φτάνει! Η ώρα όπου η Χρυσή Αυγή θα βγει νικήτρια με την ψήφο του ελληνικού λαού μέσα από τις κάλπες έφτασε!  
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

Νίκος Παπαδόπουλος - Τ.Ο. Κομοτηνής

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.