Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολη

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολη

Οι Θρακιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής και στέλνουν μήνυμα από την Αλεξανδρούπολη ενόψει των ευρωεκλογών ότι η Ελλάδα θα νικήσει!









Ηχηρό μήνυμα αντίστασης από την ακριτική Αλεξανδρούπολη στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου - Φωτορεπορτάζ



Παρά το κλίμα τρομοκρατίας και φόβου που για μήνες ολόκληρους προσπαθούσε να δημιουργήσει η αντεθνική χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κατέγραψε μια σημαντική νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές και έθεσε τα θεμέλια για τον εκλογικό θρίαμβο στις Ευρωεκλογές.
Η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Egnatia Hotel της Αλεξανδρούπολης. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους σύντομους χαιρετισμούς από τους δύο εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους με την Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστου Κιτσόπουλου και Συμεών Καραβέλα, οι οποίοι αναφέρθηκαν εν τάχει στα 40 χρόνια της ψευτοδημοκρατίας και στο πολιτικάντικο σύστημα της ρεμούλας και της προδοσίας που κατέστρεψε την χώρα.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Δικηγόρος, θεολόγος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Απόστολος Τζαρός, ο οποίος μίλησε για την Ευρώπη που οραματιζόμαστε και θα επαναφέρουμε, δηλαδή την Ευρώπη του πολιτισμού και του πνεύματος, εν αντιθέσει με την οικονομική "ένωση" που δημιούργησαν οι τραπεζίτες-τοκογλύφοι και οι υποτακτικοί τους.
Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Δρ. Νομικής, Δικηγόρος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ηλίας Ηλιακόπουλος που με τον εμπνευσμένο λόγο του ξεσήκωσε το κοινό. Διερωτήθηκε, τι είναι η Χρυσή Αυγή, αν είναι απλώς ένα κόμμα, ένα Κίνημα ή μήπως η φλόγα που καίει μέσα στην Ελληνική ψυχή μας και η οποία με τον πύρινο λόγο της μας αφύπνισε. Αναφέρθηκε και στις παράνομες πολιτικές διώξεις πάνω σε στημένες και ανύπαρκτες κατηγορίες, οι οποίες είναι θέμα χρόνου να καταπέσουν με πάταγο και να απελευθερωθούν ο Αρχηγός και οι βουλευτές του Κινήματος.
Επίσης, αναφέρθηκε και στην ανάδειξη σε ευρωπαϊκό επίπεδο των θεμάτων που ανακύπτουν από την δράση του τουρκικού προξενείου, καθώς και των πραγματικών διαστάσεων του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας, στην καταγγελία της Συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ, όπως και στον αέναο αγώνα μας για την Ευρώπη των Εθνών - όχι των τοκογλύφων. 
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Άγγελος Ιωάννου, ο οποίος μίλησε για την μεγαλειώδη νίκη της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές και για την δικαίωση του Αγώνα μας στις καρδιές των Ελλήνων, ενώ ανέφερε πως ο λαός μας δεν φοβάται πια τους εκβιασμούς που εκστόμισαν οι Σαμαροβενιζέλοι, εν όψει των ευρωεκλογών.
Προτελευταίος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Συναγωνιστής Γραικός Φώτιος, ο οποίος αναφερόμενος στις επιλογές των προσώπων από τα κόμματα της ρεμούλας και της διαφθοράς για τις Ευρωεκλογές, κατέδειξε την σημασία που δίνουν τα εν λόγω κόμματα στην Ευρωβουλή.
Τέλος, τον λόγο έλαβε ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ο βουλευτής Σερρών, συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος μίλησε για την παντελή απουσία εθνικών θεμάτων από τις εξαγγελίες των κομμάτων και των συνδυασμών, όχι γιατί δεν σχετίζονται τα θέματα αυτά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά γιατί απλούστατα όλοι οι ντόπιοι πολιτικάντηδες είναι απολύτως προσκυνημένοι και εθνομηδενιστές. Αναφέρθηκε επίσης και στον απολύτως αποσχιστικό ρόλο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, όπως και στις δράσεις του Κινήματός μας κατά του ανθελληνικού ρόλου των έμμισθων από το προξενείο τούρκων πρακτόρων στην περιοχή. 
Αναφέρθηκε και στην επιβεβλημένη γεωπολιτική στροφή που οφείλει να κάνει η χώρα μας προς την Ρωσία, ενώ μίλησε και για τις συνομιλίες του με τον Αλεξάντερ Ντούγκιν και το τι θεωρεί ο Ρώσος θεωρητικός ως τον πρέποντα ρόλο της χώρας μας στην Ευρώπη. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, που είναι οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής και στην προσπάθεια των κομμάτων και των συνδυασμών να προσεταιριστούν τους ψηφοφόρους μας, αυτούς που μέχρι πρότινος έβριζαν.
Στην συνέχεια ακούστηκε το ηχογραφημένο μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου και η εκδήλωση έκλεισε, ως είθισται, με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο. 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.