Θράκη: Βρώμικο ανατολίτικο παζάρι ψήφων, πολιτικής υποτέλειας και εθνικής ντροπής

Πακτωλός χρημάτων μοιράζεται από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας 
 Ενώ πλησιάζουμε ήδη στην πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών (δημοτικών και περιφερειακών) εκλογών, η θρασύτητα της Άγκυρας με την ταυτόχρονη ανυπαρξία του ελληνικού κράτους, έχουν καταστήσει την Ελλάδα ένα μεγάλο παζάρι της ντροπής.
Ένα παζάρι στο οποίο μετέχουν η παράνοια και το κομματικό συμφέρον και απέχουν η λογική και τα αυτονόητα ζητήματα που προκύπτουν επί των εθνικών θεμάτων.


Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής 

Αυτές τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώνουμε πως διανύουμε μία «ειδική» περίοδο στήθηκε στην Θράκη, την Ελληνική Θράκη, επάνω στην οποία αποφάσισαν κάποιοι να παίξουν αισχρά παιχνίδια σε βάρος του ελληνισμού και κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να γίνουν χειροκροτητές, θεατές ή και συμπρωταγωνιστές, στο όνομα του κομματικού οφέλους και της ικανοποίησης των κομματικών στόχων ή της προσωπικής τους ματαιοδοξίας...

 Παρέλαση τουρκοφρόνων από τα γραφεία των Γκρίζων Λύκων
Καθημερινά παρελαύνουν οι τουρκόφρονες της Θράκης, από τα γραφεία των Γκρίζων Λύκων, όπου και φωτογραφίζονται για να αποτυπώσουν την πίστη τους στα ιδεώδη του ανθελληνισμού και του μισελληνισμού.
Όλοι οι υποψήφιοι τουρκόφρονες μουσουλμάνοι, των κομμάτων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, είτε είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, είτε είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, συνωστίζονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό για να υποδηλώσουν με τον πλέον επίσημο τρόπο την τουρκοφροσύνη και τον μισελληνισμό τους.


Πολιτικές αφίσες στα τούρκικα, ενώ έχει απαγορευτεί η Ελληνική σημαία

Κάποιοι από αυτούς, ιδιαίτερα τολμηροί και προκλητικοί (ή με αυξημένη την πολιτική τους ματαιοδοξία), κυκλοφόρησαν μέχρι και αφίσες στην τουρκική γλώσσα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ψήφο των μουσουλμάνων… Σε αυτές τις περιπτώσεις της πολιτικής τους προβολής διαπιστώνουμε πως πέρα από την προκλητική χρήση της τουρκικής γλώσσας, ακόμη και η πόλη (π.χ. Κομοτηνή) αναγράφεται στα τουρκικά, ενώ υπάρχει μέχρι και χριστιανός υποψήφιος που διαφημίζεται με τουρκικές αφίσες (άραγε, έχει εξασφαλίσει ψήφους χριστιανών ή… ελπίζει πως θα τον ψηφίσουν και μουσουλμάνοι;)






 Έχοντας προσπεράσει(;) τουλάχιστον στις επίσημες πολιτικές εκδηλώσεις – συγκεντρώσεις, παλαιότερα φαινόμενα, στα οποία επικρατούσαν οι ύβρεις περί των απίστων γκιαούρηδων και των μητέρων τους, ομονοούντες και ομόσταυλοι, πλέον, οι εκλεκτοί του τουρκικού προξενείου και οι κομματικοί εκλεκτοί του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκουν την υφαρπαγή ψήφων, γνωρίζοντας πως είτε είναι όργανα που εκτελούν εντολές ξένης χώρας ή είναι πολιτικοί όμηροι που έχουν καταθέσει σοβαρές (και άγνωστες στους ψηφοφόρους) τις υποθήκες προς την Άγκυρα, οι οποίες θα εκτελεστούν μετά την εκλογή τους και υπό την σαφή απειλή μη στήριξης του κόμματός τους από το τουρκικό προξενείο σε μελλοντικές εκλογές…

Οι Γκρίζοι Λύκοι αμφισβητούν την ελληνικότητα της Θράκης, με την άδεια του Άρειου Πάγου

Αυτούς, όμως, που αν και συμπαρατάσσονται ανοιχτά με ένα κόμμα που αποβλέπει στην τουρκοποίηση της Ελληνικής Θράκης και στην σμίκρυνση της Ελληνικής επικράτειας, δεν πρόκειται να τους ασκήσει δίωξη κανένας δικαστής (της Ελλάδας), αφού και με επίσημη (πλέον) απόφαση του Αρείου Πάγου, οι Γκρίζοι Λύκοι με το κόμμα τους ΚΙΕΦ (DEB) μετέχουν νόμιμα στις ευρωεκλογές, δηλαδή, νόμιμα δηλώνουν τούρκοι εντός της Ελλάδας, ενώ, εφαρμόζοντας στον απόλυτο βαθμό τον εθνικιστικό τους ρατσισμό, δεν έχουν ούτε έναν υποψήφιο στο ευρωψηφοδέλτιό τους!!!

Φυσικά, ο πολιτικός κόσμος, μαζί με την Δικαιοσύνη, δεν γνωρίζουν (ή προσποιούνται μάταια για να πείσουν πως δεν γνωρίζουν) τι σημαίνει Γκρίζος Λύκος…

Να υποθέσουμε ότι μάλλον δεν έχουν δει φωτογραφίες με την σημαία της Ανεξάρτητης Θράκης;
Να υποθέσουμε ότι μάλλον δεν γνωρίζουν τις δηλώσεις και τις συκοφαντίες ενός εσμού τουρκοπρακτόρων που δρουν πλέον με την "βούλα του νόμου" στην περιοχή της Θράκης, συνεπικουρούμενοι μάλιστα από τους έτερους ανθέλληνες φιλοσκοπιανούς της Δυτικής Μακεδονίας;
Να υποθέσουμε ότι δεν έχουν ενημερωθεί για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Θράκη και οδηγούν στην Κυπροποίησή της (στην καλύτερη περίπτωση) ή στην Κοσοβοποίησή της (στην χειρότερη περίπτωση);
Να υποθέσουμε πως δεν έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει στην ανατολική Ουκρανία και πόσο εύκολο είναι να μεταδοθούν τα εκεί γεγονότα και στην χώρα μας, ειδικά στην Θράκη;
Στην Ελλάδα, ισχύει αμετάκλητα(;) το "είσαι ό,τι δηλώσεις"... όπως και το ότι «μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί να μην δημιουργείς πρόβλημα σε… κάποιους (συγκεκριμένους).


Μεταφερόμενοι ψηφοφόροι από την Τουρκία
Αφήνοντας την άγνοια των μονίμων "μακαρίων" και υποτιθέμενων υπευθύνων, προσγειωνόμαστε στην οδυνηρή πραγματικότητα της Θράκης, στην οποία έχει προγραμματισθεί η επέλαση περίπου  7.000 ψηφοφόρων εκ Τουρκίας (εγκατέλειψαν μόνιμα την Ελλάδα, αλλά διατηρούν την ιθαγένεια και φυσικά το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι!), οι οποίοι θα συνδράμουν με την ψήφο τους σε Γκρίζους Λύκους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκκίνηση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού και επιθετικού σχεδίου της Τουρκίας γι αυτή την Ελληνική περιοχή.
 
Η ΜΙΤ μοιράζει "βοηθήματα" στα ορεινά χωριά

Ενώ ήταν γνωστό πως μεγάλες ποσότητες χρήματος, όμως, διακινούνται από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, ιδιαίτερα στα ορεινά μουσουλμανικά - Πομακικά χωριά των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, τον τελευταίο μήνα έχει υπάρξει μία "έκρηξη" επισκεψιμότητας αυτοκινήτων των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στα χωριά αυτά.
Σύμφωνα με αδιάψευστες μαρτυρίες, γίνονται πληρωμές (με τη μορφή οικονομικού βοηθήματος από την "μητέρα πατρίδα") σε συγκεκριμένους κατοίκους των χωριών, οι οποίοι έχουν καταγραφεί προηγουμένως από τον τοπικό εκπρόσωπο του τουρκικού προξενείου, ο οποίος είναι παρών κατά την απόδοση του... "βοηθήματος". Αν και τα ποσά δεν είναι σημαντικά, παρ' όλα αυτά επιτυγχάνεται ο συναισθηματικός εγκλωβισμός, ο οποίος θα κορυφωθεί την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές, αφού μέσα στο τζαμί, ο ιμάμης θα απευθύνει λόγο ανάγκης στήριξης των εκλεκτών του τουρκικού προξενείου...

Οι συμφωνίες με τον "διάβολο" δεν έχουν ποτέ ευτυχή κατάληξη

Κατήφορος χωρίς τέλος, σε μία Θράκη που κινδυνεύει από την πολιτική ματαιοδοξία ορισμένων και από τον ανθελληνισμό ή τον μισελληνισμό κάποιων άλλων. Και στην εύλογη απορία "πώς μπορούν αυτά να συνυπάρχουν;" μπορεί να απαντήσει μόνο ο... τούρκος πρόξενος, αφού όπως όλα δείχνουν, και με δεδομένη την απώλεια μνήμης των χριστιανών ψηφοφόρων της Θράκης, η Τουρκία μεταβάλλεται (και επισήμως πλέον) σαν ο ισχυρός μπαλαντέρ και συγκυρίαρχος επί της Ελληνικής Θράκης.
Και το αίσχος συνεχίζεται, στο τραπέζι της ξεδιάντροπης πολιτικής διαπλοκής, η οποία κινείται πέρα από τα όρια, στο όνομα του κομματικού κέρδους, αφήνοντας μία σειρά από σκληρά ερωτήματα να πλανώνται...
Πόσο έχουν αποτιμήσει την Ελληνικότητα της Θράκης, τα κόμματα και οι τοπικοί εκπρόσωποί τους;
Μέχρι πότε θα επιτρέπεται από τους θεσμικά υπεύθυνους να συμβαίνουν αυτά τα εξωφρενικά και πιθανότατα εκτός ορίων περιστατικά που έχουν ως διακύβευμα μία εθνική καταστροφή;

Μήπως, άραγε, μέχρι να γίνουν Έλληνες πρόσφυγες ξανά;
Μήπως μέχρι να τεθούν σε κίνηση σχέδια προβοκάτσιας εις βάρος του Ελληνισμού, τα οποία όλοι απεύχονται αλλά όλοι γνωρίζουν πως επίκειται η εφαρμογή τους, αφού είναι γνωστός ο τρόπος δράσης της γείτονος, όταν τα συμφέροντά της (οικονομικά και εθνικά) την κάνουν να στοχοποιεί «ζωτικούς χώρους»;

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Τέρενς Κουίκ: Μας απαγόρευσαν την ελληνική σημαία από τις αφίσες και τώρα κάποιοι εμφανίζουν αφίσες στα τουρκικά!
"Εμένα μου απαγορεύσατε τη χρήση της ελληνικής σημαίας στο λογότυπο του Συνδυασμού μου και δεν σας απασχολεί η χρήση της τουρκικής γλώσσας στο προεκλογικό υλικό στις εκλογές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης;"
Αυτή την Ερώτηση – φωτιά κατέθεσε στη Βουλή για τη χρήση της τουρκικής γλώσσας στο προεκλογικό υλικό συνδυασμών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Είναι ο μόνος που μετέχει των εκλογών στην ΑΜ-Θ Περιφέρεια και υψώνει δημόσια φωνή καταγγελίας για το πως Συνδυασμοί και υποψήφιοι σύμβουλοι παίζουν το παιχνίδι του Προξενείου, προσδοκώντας σε ψήφους, που ελπίζουν να κατευθύνει σε αυτούς ο διπλωματικός Εκπρόσωπος των συμφερόντων της Άγκυρας.
Τα αμείλικτα ερωτήματά του τα κατευθύνει και στους αρχηγούς των δύο κομμάτων που συγκυβερνούν και κυρίως προς τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
• ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ
• ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ»
Κύριοι Υπουργοί,
Η παρούσα ερώτηση απευθύνεται στον Υπουργό Εσωτερικών, επειδή αναφέρεται σε θέματα των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών.
Την κοινοποιώ στον Υπουργό Εξωτερικών, απλά και μόνο για να γνωρίζει ποιες είναι οι μεθοδεύσεις, στην περιοχή, του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που προσπαθεί με κάθε τρόπο, εμπλεκόμενο σε εσωτερικά μας ζητήματα, να επηρεάσει ψήφους κι εκλογικό αποτέλεσμα.

Κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών,
Στην προκήρυξη των Αυτοδιοικητικών εκλογών έχετε απαγορεύσει στα λογότυπα των Συνδυασμών, Δημοτικών και Περιφερειακών, τη χρήση σημαιών, χωρίς να εξαιρείτε την ελληνική σημαία, τη σημαία της Πατρίδας μας, με ποινή ακύρωσης του περιφερειακού Συνδυασμού μου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, στο οποίο και απαγορεύσατε την ελληνική σημαία, την οποία ήθελα για λόγους εθνικού σκοπού, στη συγκεκριμένη περιοχή, να χρησιμοποιήσω στο λογότυπο.
Οι φτηνές δικαιολογίες με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.
Αλλά δεν μπορεί να με αφήνει αδιάφορο το γεγονός, ότι δεν βάλατε απαγορευτική ρήτρα στη χρήση της τουρκικής γλώσσας στα όποια διαφημιστικά φυλλάδια, κάρτες, καρτούλες και αφίσες υποψηφίων συμβούλων Δήμων της Θράκης και της ΑΜ-Θ Περιφέρειας.

Σας γνωστοποιώ ότι τα φαιδρά επιχειρήματα υποψηφίων συμβούλων, ότι χρησιμοποιούν σε προεκλογικό υλικό και την ποντιακή γραφή, το θεωρώ άκρως προσβλητικό, πολύ περισσότερο όταν την ταυτίζουν με την χρήση της τουρκικής γλώσσας.

Μέσα σε όλα, είναι το ίδιο εξοργιστικό, υποψήφιοι να αναφέρονται στην Κομοτηνή στα τουρκόγλωσσα φυλλάδια τους ή κάρτες με το όνομα Γκιουμουλτσίνε, που αποτελεί και έναν διακαή πόθο του τουρκικού Προξενείου, όπως μεθοδεύεται και με το κόλπο της θεώρησης τουρκικών διαβατηρίων στις πύλες εισόδου στην Ελλάδα και κυρίως στους Κήπους του Έβρου.

Σας επισυνάπτω σχετικές φωτογραφίες τουρκόγλωσσου διαφημιστικού υλικού από τους δυο Περιφερειακούς Συνδυασμούς, που στηρίζουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όσο κι αν θέλουν να το «παίξουν» …ανεξάρτητοι!

Προσωπικά απορώ πώς είναι δυνατόν οι αρχηγοί αυτών των κομμάτων και κυρίως της ΝΔ, να αποδέχονται τους εκλεκτούς τους Συνδυασμούς να προσκυνούν κατ’ αυτόν τον τρόπο το τουρκικό Προξενείο.

Αφήνω, στην κρίση σας, κ. κ. Υπουργοί, το γεγονός ότι για κάποιες ψήφους που κατευθύνει το Προξενείο, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι είτε σπεύδουν να συγχαρούν εκείνους που κατεβαίνουν στο Ευρωψηφοδέλτιο του DEB είτε εκείνους που ονομάζονται ως οπαδοί των «Γκρίζων Λύκων».

Όπως διαπιστώνετε κ. κ. Υπουργοί, κανένας Βουλευτής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν έχει αποτολμήσει να διαμαρτυρηθεί δημόσια, να ξεσκεπάσει τις μεθόδους του Προξενείου δημόσια ή να καταθέσει σχετική Ερώτηση στη Βουλή.
Το πράττω, ανησυχώντας, για καθαρά εθνικούς λόγους.
Κατόπιν τούτων σας ερωτώ κ. κ. Υπουργοί:

1. Η επίσημη γλώσσα του Κράτους είναι ή δεν είναι η Ελληνική;
2. Οι εκλογές γίνονται ή δεν γίνονται (από την προκήρυξη του ΥΠΕΣ έως τα ψηφοδέλτια), στην ελληνική γλώσσα και μόνο;
3. Αφού γνωρίζετε πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή της Θράκης με την αντεθνική παρεμβατικότητα του Προξενείου, γιατί δεν βάλατε ως ρητό όρο, με τις όποιες ποινές ακυρότητας των παρεκτρεπομένων, την απαγόρευση της χρήσης σε όποιο προεκλογικό υλικό, άλλης γραφής, πλην της Ελληνικής;
4. Σκοπεύετε να θέσετε αυτό το ζήτημα στους αρχηγούς των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου;
5. Σας απασχολεί, επιτέλους, η αντιμετώπιση μιας σοβαρής κατάστασης στην περιοχή της Θράκης με σεβασμό στο Ελληνικό Σύνταγμα και με σεβασμό στους νόμους της Πατρίδας μας;

Ο ερωτών Βουλευτής

Τέρενς – Νικόλαος Κουίκ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.