Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ !!! ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Συμφωνία για βίζα εργασίας στην Αυστραλία υπογράφει η Ελλάδα

Διακρατική συμφωνία με την Αυστραλία θα υπογραφεί για χορήγηση τουριστικής βίζας σε άτομα ηλικίας 18 έως 30 ετών και για δικαίωμα εργασίας έως ένα χρόνο θα υπογράψει η Ελλάδα στις 14 Μαΐου.
 Τη Δευτέρα φθάνει για τον λόγο αυτόν στη Μελβούρνη η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Η συμφωνία θα υπογραφεί στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο και από τον Αυστραλό υπουργό Μετανάστευσης Σκοτ Μόρισον.


Η κ. Κεφαλογιάννη θα έχει επαφές με με τον πρόεδρο της Βουλής και της Γερουσίας, καθώς και με εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών, θα επισκεφθεί το κοινοβούλιο της Βικτώριας και θα συναντηθεί και με τους ομογενείς πολιτικούς.

Επίσης θα έχει συναντήσεις με το προεδρείο της Ελληνικής Κοινότητας, το προεδρείο του Ελληνο-Αυστραλιανού Εμπορικού Επιμελητηρίου HACCI και θα επισκεφθεί και το Ελληνικό Μουσείο της Μελβούρνης όπου αναμένεται να συναντηθεί και με τον πολιτειακό πρωθυπουργό Ντένις Νάπθαϊν.


Η υπουργός Τουρισμού θα επισκεφθεί επίσης την Καμπέρα και το Σίδνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...