Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Στρατηγός Συναδινός: “Καταθέτω τα γαλόνια μου σε αυτούς που τιμούν τα ιδανικά της Πατρίδας” ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες φίλοι και στελέχη της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν χθες όρθιοι και χειροκρότησαν θερμά τον Αντιστράτηγο ε.α., τ. Διευθυντή τωνΕιδικών Δυνάμεων, Ελευθέριο Συναδινό στην εκδήλωση παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγή
Ο Στρατηγός Συναδινός αναφέρθηκε εκτενώς στους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση συμμετοχής στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.
Περιέκλεισε τους λόγους στην φράση του Άγγλου Τόμας Πέιν, «είναι καθήκον ενός πατριώτη να προστατέψει τη χώρα του από μια τέτοια κυβέρνηση» και προέβλεψε υψηλή «διείσδυση» της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλίου και την επακόλουθη «επέλαση» στο Ελληνικό Κοινοβουλίου.
Αναφορά υπήρξε επίσης στα παπαγαλάκια της ΝΔ που τον καθύβρισαν με χυδαίους και πεζοδρομιακούς όρους επί τη ανακοινώσει της υποψηφιότητας του με το πατριωτικό ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

Ο Στρατηγός μετά παρρησίας τόνισε ότι «καταθέτει τα γαλόνια του σε αυτούς που τιμούν τα ιδανικά της Πατρίδας σε αυτούς που δεν θα τα λερώσουν με λαμογιές, κλεψιές και απατεωνιές». 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...