Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Νόμιμο πολιτικό κόμμα το ΕΛΑΜ ... και με βούλα!

Νόμιμο πολιτικό κόμμα, με βάση και την νέα ισχύουσα νομοθεσία, είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μετά από την παραπληροφόρηση των τελευταίων ημερών.
 Να επαναλάβουμε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν νόμιμο πολιτικό κόμμα και κατά το παρελθόν με βάση την παλαιότερη νομοθεσία, εξ ου και η κάθοδός μας στις βουλευτικές εκλογές στην σειρά που συμπεριλαμβάνονταν όλα τα πολιτικά κόμματα.
 Με βάση κάποιες τροποποιήσεις που έγιναν κατά το 2013, κανένα καταστατικό δεν ίσχυε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Δυστυχώς, κάποιοι με δεδομένη την αντιπάθειά τους, σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, επειδή έκαναν το έγκλημα να βρίσκονται εκτός πολιτικού συστήματος και τα ονόματά τους να μην παρελαύνουν στις λίστες των σκανδάλων, έπρεπε να πολεμηθούν με σαθρές κατηγορίες. Στόχος τους να σπείρουν κλίμα τρομοκρατίας και να απωθήσουν τον λαό από τις τάξεις μας.


Οι θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για τις Ευρωεκλογές του 2014. Δώσε μας δύναμη για να πατήσουμε πόδι στην Ευρώπη και να αιτηθούμε όλα όσα δικαιωματικά μας ανήκουν. Γι' αυτό, στο πλαίσιο της μαύρης προπαγάνδας τους, διέδωσαν δημόσια ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα, ουδέν αναληθέστερο όμως αυτού.

Οι δικές μας μέρες αγωνίας όσον αφορά την εγγραφή μας στο μητρώο των κομμάτων με βάση και την νέα νομοθεσία, τώρα τελείωσε. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επαναλαμβάνουμε ότι είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Έφτασε όμως ο καιρός που το σάπιο πολιτικό σύστημα πρέπει να έχει αγωνία. Όλοι αυτοί που σήμερα δεν μπορούν να προφέρουν το όνομά μας, στις 25 του Μάη ο λαός θα τους κάνει να χάσουν και τον ύπνο τους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί για πολλοστή φορά δημόσια να τύχει ισάξιας μεταχείρισης σαν πολιτικό κόμμα. Δεν ζητάμε υπερπροβολή, ούτε διαφήμιση, αλλά ζητάμε να έχουμε ίση μεταχείριση, όπως αρμόζει σε ένα δημοκρατικό καθεστώς στο οποίο κάποιοι με παρρησία τονίζουν ότι βρισκόμαστε.

Γραφείο Τύπου


Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...