Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ : ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ FSA ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ. ΤΟΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙ!

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ FSAΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
 ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.
Η ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.
  Hισλαμιστική οργάνωση ΙSIS “lσλαμιστικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής», που αυτοπροσδιορίζεται ως «Daash» αποκεφάλισε τον Abual-Miqdad τον καπετάνιο της ταξιαρχίας του πυροβολικού και των εκτοξευτήρων ρουκετών του Kινήματος για την ισλαμική ελευθερία του Αhraral-Sham(όνομα της Συρίας επί ισλαμικής κατοχής), που είναι παρακλάδι του Ισλαμικού Μετώπου για την Συρία.


Το αραβόφωνο siteWebειδήσεων της “Daash” ανακοίνωσε ότι ο σφαγιασμός του “Abual-Miqdad» πραγματοποιήθηκε την «Παρασκευή όταν ο αντάρτης προερχόμενος από το Καλαμούν και καθώς ήταν καθ΄οδόν σε δρόμο της επαρχίας του Idlibσυνελήφθηκε από μια ομάδα της Daashκοντά στο “Aqihrb”.Εκεί και σφαγιάσθηκε από μαχητή της ISIS.


Ο επονομαζόμενος και ” Sniper των αποθηκών ” είχε συμμετάσχει στη μάχη για τις αποθήκες πυρομαχικών στη θέση 559 και σε μάχες στο όρος Καλαμούν εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων.

Οι ίδιοι οι σύμμαχοί του επισφράγισαν το τέλος του μ ΄αυτόν τον αποτρόπαιο τρόπο.Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν συντονισμένες κινήσεις της ΙSISμε βαρύ οπλισμό κατά θέσεων του FSAστο Xαλέπι. Η διάσπαση των δυνάμεων της συριακής αντιπολίτευσης στο μέτωπο των μαχών εντείνεται και διαφαίνεται καθοριστική για την τελική έκβαση του πολέμου. Τις πληροφορίες αναδημοσιεύει siteφιλικά προσκείμενο στον FSA στις 17.05.14


Σημαντική ήταν και η απώλεια του στρατηγού HusseinIssacτης αντιαεροπορικής βάσης στην Mleihaτης Δαμασκού στο κυβερνητικο στρατόπεδο.Την ανακοίνωσε το συριακό κράτος σήμερα Κυριακή.
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...