GUARDIAN: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ

Εκτενές ρεπορτάζ, με τον παραπλανητικό τίτλο «Η Χρυσή Αυγή βγάζει τις μπότες και φοράει κοστούμια»,  για την αναμενόμενη εκλογική επέλαση της Χρυσής Αυγής, κάνει ο βρετανικός Guardian. Προφανώς, σε μια προσπάθεια να απαντήσει στο ενδιαφέρον του κοινού του για τα υψηλότατα ποσοστά που θα έχει από αύριο το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, όπως προαναγγέλλει και το ρεπορτάζ.
 Ιδού τι γράφουν:
«Οι στρατιωτικές μπότες βγαίνουν. Τα στρατιωτικά ρούχα μπαίνουν στην ντουλάπα και πλέον τα κοστούμια ανήκουν στο dress code της Χρυσής Αυγής. Σε μια προσπάθεια να εξωραΐσει την απειλητική περσόνα του το ακροδεξιό κόμμα, προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες. Στο ψηφοδέλτιο που κατεβάζει για τις Ευρωεκλογές, βρίσκει κανείς καθηγητές πανεπιστημίου, χειρουργούς, δικηγόρους, επιχειρηματίες και έναν πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ. Όπως το ουγγρικό Jobbik πήρε μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων καταφέρνοντας να προβάλει ένα πιο μετριοπαθές πρόσωπο, έτσι και η Χρυσή Αυγή επιθυμεί να «καθαρίσει» το πρόσωπό της. Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της αλλαγής φάνηκαν την προηγούμενη Κυριακή στις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Τα ποσοστά στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι ενδεικτικά, με τον Ηλία Κασιδιάρη. Η δυναμική του κόμματος της άκρας δεξιάς έχει αυξανόμενη δυναμική που προκαλεί έκπληξη στους αναλυτές».

ΑπΠ//// Κι αν υπάρχει αυτό το διεθνές ενδιαφέρον για την Χρυσή Αυγή πριν ανοίξουν οι κάλπες και με τις μαϊμού-δημοσκοπήσεις να την εμφανίζουν σε… μονοψήφια ποσοστά (!!!), φανταστείτε τι έχει να γίνει από αύριο το βράδυ! Προβλέπουμε τα ποσοστά του Κινήματος να μονοπωλούν το παγκόσμιο ενδιαφέρον για κανά μήνα τουλάχιστον!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.