Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Mυστικες δημοσκόπησεις δείχνουν πολλά για το τι έρχεται στις ευρωεκλογές

Πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα έρχονται από μία μυστική δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές ξένης πρεσβείας (όχι δυτικής) που τέθηκε υπ'όψιν μας.
 Η συγκεκριμένη εταιρεία που την διενήργησε (φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ, το διευκρινίζουμε) δίνει τα εξής αποτελέσματα:


ΣΥΡΙΖΑ: 24,23%
ΝΔ: 18,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 13,5%
ΠΑΣΟΚ: 4,7%
ΑΝΕΛ: 5,5%
ΔΗΜΑΡ: 3,6%
ΚΚΕ: 7,6%
ΠΟΤΑΜΙ: 6,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 12,4%

Σημαίνει ότι βάσει του εκλογικού μέτρου ευρωβουλευτές θα εκλέξουν επτά κόμματα: ΚΚΕ, Ελιά, Ποτάμι και ΑΝΕΛ από έναν και τον Λαϊκό Σύνδεσμο τρεις.

Επειδή είδαμε και κάποια ποιοτικά στοιχεία θεωρούμε ότι πρώτον η δεύτερη θέση θα παιχθεί σχεδόν επί ίσοις όροις μεταξύ ΝΔ και Λαϊκού Συνδέσμου και σε οποιαδήποτε περίπτωση η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων, δεν θα είναι πάνω από 3 μονάδες υπέρ ΝΔ!

Και αυτό υπό την προϋπόθεση ότι κρύβονται πολλοί νεοδημοκράτες στο ποσοστό του Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

Η ΝΔ έχει σοβαρό πρόβλημα και με αυτούς που θα την ψήφιζαν αν ήταν εθνικές εκλογές, αλλά δεν θα πάνε καν να ψηφίσουν τώρα.


Αλλά και στις δημοτικές εκλογές και περιφερειακές έρχονται εκπλήξεις. Μόνο ο δήμος Πειραιά μπορεί να κερδηθεί από τη ΝΔ (Β.Μιχαλολιάκος)...δειτε και μια δικια μας πρόβλεψη 

Αυτά θα είναι περίπου τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών , εκτός… τρομακτικών εξελίξεων


Εμείς λεμε  ότι το βράδυ των εκλογών δεν θα ξέρουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι που να κρυφτούν όσο και να προσπαθούν τα πληρωμένα αδρά παπαγαλάκια να παρουσιάσουν το ..μαύρο ..κάτασπρο. Τώρα έρχεται και η επιβεβαίωση όπως εξάλλου είχε συμβεί και στις προηγούμενες εκλογές για όσους μας θυμούνται.  Όλα ξεκίνησαν  διότι οι πολίτες αποφάσισαν πως «δεν ψηφίζουμε αυτούς που μας καταστρέφουν» .Τον Σαμαρά με τον Βενιζέλο. Από εκεί και μετά..βλέπουμε. Έτσι ο διασυρμός της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ θα είναι πρωτοφανής. Η Ν.Δ πέφτει και κάτω από το ποσοστό της πολιτικής άνοιξης παρά την σωρεία δήθεν ευνοϊκών εξαγγελιών από τον προδότη την τελευταία εβδομάδα.    Από ότι δείχνουν υπάρχει μεγάλη  μετακύληση διαμαρτυρόμενων  προς την Χρυσή Αυγή, και ελαχίστων προς των Καρατζαφέρη που οριακά μάλλον δεν μπαίνει στην ευρωβουλή . Το Κ.Κ.Ε παραμένει σταθερό ,ένα ποσοστό πρασινορουφιάνων παίρνει το ανάχωμα  Ποτάμι , Έκπληξη ο αθόρυβος Καζακης με το ΕΠΑΜ, που όμως δεν του αρκεί να μπει στην ευρωβουλή ,Ο Καμμένος σταθερός, και η ελιά είναι ..ελιά, που σημαίνει …καταβαράθρωση. Όσο για ΔΗΜΑΡ και λοιπά εξαφανίζονται με κάτω από τρία τοις εκατό .
Έχουμε και λέμε λοιπόν και κρατήστε το.
ΣΥΡΙΖΑ    29% έως 30%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  19% έως 20% ισως και 28%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  7% έως 11%
ΑΝΕΛ    7% έως 7.5 %
Κ.Κ.Ε    6.5 % έως 7%
ΕΛΙΑ  5%
ΠΟΤΑΜΙ  5%
ΕΠΑΜ  4%
ΛΑΟΣ  4%
Λοιπά κόμματα περίπου  11%  

Κρατήστε αυτή την ανάρτηση για να θυμάστε, ότι εμείς λέμε πάντα την αλήθεια χωρίς εξαρτήσεις ,φόβο,η πάθος. .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...