Το «όνειρο» του …Βηματοδότη . Πρώτη η megaλη του αγάπη, και ασφαλώς.... η χρυσή αυγή… δεν υπάρχει.

Ούτε στα… περιβόητα… κρεβάτια του Λαμπράκη, δεν υπήρχε τέτοια ..φαντασία.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Βηματοδότη, ο οποίος δείχνει να έχει στοιχεία δημοσκοπήσεων για πρόσωπα, αλλά δεν αποκαλύπτει την πηγή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκλέξει 5 ευρωβουλευτές ή έξι και το ίδιο ισχύει και για τη ΝΔ.
 Ποια πρόσωπα εκλέγονται πρώτα
 «Σας έχω όμως και προγνωστικά για το ποιοι υποψήφιοι προηγούνται ως σήμερα σε κάθε κόμμα.
Πρώτα από τη ΝΔ: προηγείται η κυρία Μαρία Σπυράκη (ίσως επειδή η υποψηφιότητά της ανακοινώθηκε πρώτη και άρχισε από νωρίς την προεκλογική μάχη) και ακολουθούν ο κ. Γ. Κύρτσος, η κυρία Νίκη Τζαβέλλα, ο κ. Εμμ. Κεφαλογιάννης και η κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ.


Ποιοι προηγούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ; Πρώτος (και με διαφορά) είναι ο κ. Μανώλης Γλέζος και ακολουθούν η κυρία Κωνσταντίνα Κούνεβα, ο κ. Δ. Παπαδημούλης, ο κ. Στ. Κούλογλου και ο συνταγματολόγος κ. Γ. Κατρούγκαλος.
Στην Ελιά οι επιτελείς της λένε ότι πάνε στις εκλογές για να εκλέξουν τουλάχιστον δύο ευρωβουλευτές. Προηγούνται ως αυτή τη στιγμή ο κ. Κ. Πιερρακάκης, ο  Π. Καψής, η κυρία Συλβάνα Ράπτη, ο κ. Ν. Ανδρουλάκης και παλεύει για μια εκλόγιμη θέση η κυρία Εύα Καϊλή.

Υπάρχουν βεβαίως προγνωστικά και για Το Ποτάμι του κ. Στ. Θεοδωράκη, στο επιτελείο του οποίου υπολογίζουν να εκλέξουν τρεις ευρωβουλευτές. Προηγούνται ο καθηγητής κ. Γ. Γραμματικάκης, ο υιός του Λεωνίδα Κύρκου κ. Μίλτος Κύρκος και ο κ. Στ. Τσακυράκης.
Στο ΚΚΕ προσδοκούν να εκλέξουν τουλάχιστον δύο ευρωβουλευτές. Προηγείται ο κ.  Χαρ. Αγγουράκης και ακολουθεί η κυρία Ερη Ρίτσου, κόρη του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου.

Θέλετε κι άλλα προγνωστικά; Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι προσδοκούν να εκλέξουν ευρωβουλευτή και οι Γέφυρες του κ. Θ. Σκυλακάκη. Αν συμβεί αυτό, τότε προηγείται η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Στη ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι, αν εκλέξει ευρωβουλευτή, την έδρα πιθανότατα παίρνει η κυρία Μαριλένα Κοππά, με δεύτερο τον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο και τρίτο τον κ. Δ. Χατζησωκράτη», αναφέρει ο Βηματοδότης

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.