Συγκλονιστική κατάθεση της Διστομίτισσας υποψηφίας με την “Ελληνική Αυγή”, Μαρίας Σιδέρη - Τσάμη διαλύει την καθεστωτική προπαγάνδα video

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ: Οι απειλές και οι ύβρεις των καθεστωτικών του Σύριζα ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη του ενημερωτικού ιστολογίου να "κατεβάσει" το βίντεο από το διαδίκτυο.
Τους πόνεσε πολύ η Αλήθεια και η ελληνική ψυχή των Διστομιτών που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή. Προς ενημέρωση των πολιτών το πολύ ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό τηλεοπτικό υλικό ανέβηκε και πάλι στο youtube. Η τρομοκρατία της εθνοπροδοτικής αριστεράς δεν πέρασε για μία ακόμη φορά.
Συνέντευξη της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Βοιωτίας, με την "Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα", Μαρίας Σιδέρη-Τσάμη, που κατάγεται και κατοικεί στο μαρτυρικό Δίστομο.

Η συναγωνίστρια καταρρίπτει την μαύρη προπαγάνδα του συστήματος και δείχνει γιατί ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ οι Έλληνες Εθνικιστές θα σαρώσουν εκλογικά.

Σχόλια

  1. Είναι ντροπή και αίσχος για την ιστορία μας. Πως διαδίδεται τέτοιες απόψεις που καταδικάζουν την αντιστασιακή δράση και θεωρούν τα αντίποινα των γερμανών πάνω σε αθώωους άμμαχους πολίτες δικαιολογημένα και αυτονόητα; ΝΤΡΟΠΗ! Ειμαστε γερμανοι ναζί ή ελεύθεροι Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.