Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

«Δεν υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που θα επιλέξει τη Δούρου», Σοκ προκαλεί η δήλωση του τηλευπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, video

Ο υπουργός παραΥγείας είπε ότι δεν τίθεται θέμα επιλογής μεταξύ Σγουρού και Δούρου. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει εχέφρων άνθρωπος που θα επιλέξει τη Δούρου», «Ο Σγουρός αποτελεί άριστη επιλογή», είπε. Μάλιστα αναφέρθηκε στην προεκλογική καμπάνια της κυρίας Δούρου, η οποία εκτίμησε ότι κόστισε 300 φορές περισσότερο από εκείνη του κ. Σγουρού.
«Ποιος είναι ο διαπλεκόμενος σε αυτή τη χώρα;» αναρωτήθηκε ο υπουργός. Ο υπουργός ζήτησε από την υποψήφια περιφερειάρχη να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες για τη ρύπανση με τις αφίσες.

Γεωργιάδης : Η νέα δημοκρατία και το πασοκ είναι και κλέφτες και ψεύτες. 

 Την πρώτη θέση στο βάθρο των ποιο μαλακισμένων πολιτικών διεκδικεί ο σημερινός υπουργός Υγείας, Μπουμπούκος-Γεωργιάδης. Η κωλοτούμπα που έχει κάνει είναι τόσο μεγάλη, που ούτε τυφλός μπορεί να την αγνοήσει.. Ο μπουμπούκας προειδοποιεί τους ψηφοφόρους του εκλογικού σώματος ότι «Όποιος από εδώ και μπρος ψηφίσει είτε ΠΑΣΟΚ είτε Νέα Δημοκρατία, δια της ψήφου του, νομιμοποιεί την κλοπή του δημοσίου χρήματος. Κανένας πολίτης σε αυτή τη χώρα δεν μπορεί να πηγαίνει πλέον στην κάλπη υποκρινόμενος ότι δεν ξέρει ότι αυτά τα δύο κόμματα, σύμφωνα με την απόφαση της γερμανικής Δικαιοσύνης, είναι και ψεύτες και κλέφτες». Η εκπομπή με τα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη μπορεί να έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2009, αλλά επειδή ο ίδιος, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, υποστηρίζει ότι οι πολιτικές του θέσεις ήταν και είναι πάντα σταθερές και αμετάβλητες, εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να τον αμφισβητήσουμε, θεωρώντας ότι τώρα πια έχασε την εμπιστοσύνη του στη γερμανική Δικαιοσύνη και έγινε μέρος των κλεφτών και τον ψευτών που τότε κατηγορούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...