Άθλιε πολιτικάντη και πολιτικέ απατεώνα που θα πας, θα σε γκρεμίσουμε ,.δείτε τι Μ@ΛΑΚΙΕΣ έλεγε VIDEO

Δείτε το βίντεο του ξεφτίλα για να μπινελικώσετε.  
Ένα σύντομο βιογραφικό του πιο άχρηστου και ανεπάγγελτου πρωθυπουργού όλων των εποχών
Την είδηση, κατά περίεργο τρόπο , την ξέχασαν σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης. Σήμερα και αύριο πληρώνονται στο ακέραιο...
τα ομόλογα των «αρπαχτικών» που έμειναν εκτός PSI συνολικού ύψους8,5 δις, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες μικροομολογιούχοι έχασαν τις περιουσίες τους με το προδοτικό PSI.



Όπως είναι αναμενόμενο η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο θα σπεύσει αμέσως να πληρώσει στο ακέραιο όλα τα «αρπαχτικά» που έπαιξαν στις πλάτες της Ελλάδας.

Μεθαύριο όμως, λήγουν και τα ειδικά κρατικά ομόλογα ύψους 4,5 δις ευρώ που είχαν δοθεί από το Δημόσιο για την αγορά των προνομιούχων μετοχών που εξέδωσαν οι ελληνικές τράπεζες το 2009, στις 21 Μαΐου. Τα χρήματα μπορεί να υπάρχουν, όμως μένει κάτι το οποίο δεν έχει τονισθεί ιδιαίτερα.

Η μοναδική προεκλογική δέσμευση της ΝΔ ήταν η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, η οποία δεν έγινε ποτέ. Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι οι εκλογές για την Ευρωβουλή θα πρέπει να είναι το δημοψήφισμα για το μνημόνιο που δεν έγινε ποτέ.

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα για τη σύσταση αυτής της επιτροπής, για να καταλάβει και ο ελληνικός λαός για ποιο λόγο έφτασε στο σημείο να πληρώνει τα «κοράκια», vulture funds, τα λεγόμενα και «κοράκια» των διεθνών ομολόγων που δεν μπήκαν στο PSI.
Αυτά απαιτούν πληρωμή των ομολόγων που κατέχουν στο ακέραιο, απειλώντας με νομικά μέσα σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί το δημόσιο, αλλά την ίδια ώρα αυτοκτονούν ομολογιούχοι που έχασαν τα λεφτά τους επειδή εμπιστεύθηκαν το ελληνικό δημόσιο αγοράζοντας ελληνικά ομόλογα;

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.