Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Χαμός στη ΝΔ: Ποιος "οργάνωσε" αυτό το τραγικό φιάσκο; (video)

Μιλώντας ενώπιον 800-1000 οπαδών του κόμματός του στην πιο μικρή προεκλογική συγκέντρωση που έχει πραγματοποιήσει πολιτικός αρχηγός μετά την Μεταπολίτευση, κλάσμα αυτής που πραγματοποίησε  ο Ε.Βενιζέλος στον ίδιο χώρο το 2012 και είχε χαρακτηριστεί "πράσινο ανέκδοτο", ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς "ξεπέταξε" μέσα σε 20'-25' την στενή ομήγυρη και αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι.
 Ηταν βραχνιασμένος και είναι περίεργο, γιατί δεν έχει μιλήσει σε άλλες συγκεντρώσεις τελευταία... Μπορεί να κρύωσε...


Ηδη μέσα στη ΝΔ ζητούνται ευθύνες από στελέχη του οργανωτικού τομέα για το ποιος οργάνωσε αυτό το φιάσκο το οποίο κόστισε επάνω από 300.000 ευρώ!

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε την ομιλία του με επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «θέλουν να μας γυρίσουν στο χάος».

Διαβεβαιώνοντας ότι «δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και καινούργια μνημόνια».

Απάντησε και τρόπο δηκτικό στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα σκίσει τα Μνημόνια εάν βγει κυβέρνηση υπογραμμίζοντας «Εγώ σκίζω τα Μνημόνια εδώ και δύο χρόνια» και στη συνέχεια απευθύνθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρας αναφέροντας «Καταλαβαίνω την αγωνία σας κ. Τσίπρα, τι θα γίνετε χωρίς μνημόνιο;».

Επίσης είπε ότι θα αλλάξει το Σύνταγμα (μόνιμο αίτημα της τρόϊκα η αλλαγή του Συντάγματος για  να διευκολυνθεί το ξεπούλημα): «Εκείνοι ζητούν πρόωρες εκλογές, εγώ ζητάω νέο Σύνταγμα για τη χώρα».

Χαρακτήρισε, ωστόσο, ως κίνδυνο τη χαλαρή στάση των πολιτών προειδοποιώντας «Ας μην παίξει κανένας το παιχνίδι εκείνων που θέλουν τον φόβο , την αστάθεια και τον πανικό».

«Το κόμμα το δικό τους μπορεί να μην κυβέρνησε αλλά παντού χωμένο ήταν σε όλα τα κυκλώματα. Για αυτό και τώρα θέλουν να κοπούν τα κονδύλια. Για αυτό αντιστέκονται κάθε δικιά μας μεταρρύθμιση» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και συνέχισε την επίθεσή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας «Αυτοί δεν λένε μόνο ασυναρτησίες. Είναι έμποροι του ανθρώπινου πόνου. Στενοχωριούνται τώρα που μειώνεται η ανεργία. Πολέμησαν την κάθε ευτυχία. Εμείς δίνουμε το διαβατήριο για την ελπίδα με πράξεις».

Εντύπωση έκανε το σημείο της ομιλία του στο οποίο είπε ότι «Μέχρι από τη Χρυσή Αυγή εκλιπαρούν στήριξη, Είναι κατάντια . Δεν τους νοιάζουν οι εκλογές στην Ευρώπη. Τους νοιάζει πως θα σπρώξουν στο χάος τη χώρας μας. Σε κάθε χώρα που πηγαίνει καλά εξαφανίζονται οι λαϊκιστές". Μάλλον αναφερόταν στον Γ.Καμίνη που ζήτησε σήμερα την ψήφο των δεξιών του Λαϊκού Συνδέσμου "Για να τους ξαναφέρει στον ίσιο δρόμο" όπως είπε...

Η σύνθεση του κόσμου επίσης χαρακτηριστική. Βασικά τρόφιμοι των λαϊκών συσσιτίων του δήμου και της Αρχιεπισκοπής και υπάλληλοι του κόμματος.


Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε τι σημαίνει "στενή ομήγυρη". Κρίμα και για τον ίδιο... H πλατεία έχει κόσμο μόνο σε μία λωρίδα από τα σκαλιά μέχρι την εξέδρα που μιλούσε ο Α.Σαμαράς. Ησυχοι οι τουρίστες πίνουν το καφεδάκι τους στα καφέ της πλατείας και βλέπουν το "χάπενιγκ" .defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...