Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΓΔΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ. “ΚΑΓΚΕΛΟ” ΟΙ 20 ΕΚ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. “ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ” ΣΤΟΝ ΠΟΠΟΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ(ΦΩΤΟ)


Αποφασισμένη αλλά παγκοσμίως άγνωστη. Αυτό βέβαια ποτέ, ειδικά στην Ελλάδα δεν λέει τίποτα. Το παν είναι να έχεις θέληση. Και προσόντα. Για να γίνεις γνωστή. Έστω και για μία μέρα. Μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος.
Η Μαρία Αλεξάνδρου, σταρ των πάντων ακολούθησε τη μόδα των πορνοστάρ ανά τον κόσμο που για σηκώσουν ψηλά το… ηθικό κάνουν διάφορα και έτσι έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί. Να βγει γυμνή στο Σύνταγμα εάν προκριθεί η εθνική Ελλάδος στους 16 του Μουντιάλ…

Το έκαναν κι άλλες σταρλετίστες της φτήνιας. Άλλωστε είπαμε. όλα για την Εθνική.Το… σοκ που περίμενε περαστικούς και τουρίστες ήταν μεγάλο, διαβάζουμε σε διάφορα σαιτ του διαδικτύου που τους βλέπουμε και τους ίδιους σοκαρισμένους αλλά και νταβραντισμένους. Το να βλέπεις μια κοπέλα μέρα μεσημέρι να πηγαίνει στο συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος και να βγάζει τα ρούχα της … δεν είναι και λίγο, συνεχίζουν οι ηθικιστές.


Τα ερωτήματα είναι δύο.

Πρώτον ,(εαν έγινε η φωτογράφιση στο Σύνταγμα) πως η …κοπελίτσα δεν συνελήφθη από την ΕΛΑΣ για προσβολή δημοσίας αιδούς και το δεύτερο εαν αυτή η φτήνεια στην εικόνα, τιμά Ελλάδα και Έλληνες.

Ψιλά γράμματα θα μου πείτε.

Ξεβρακωθήκαμε που ξεβρακωθήκαμε στην τρόικα, μια γυμνή κοπέλα για το ΜΟΥΝΤΙΑΛ μας πείραξε;

Άλλωστε είπαμε.

Παντεσπάνι στον πόπολο για να ξεχάσει το στριπτίζ που τον περιμένει από Αύγουστο και μετά.

Τα παρελκόμενα της Δεξιάς έχουν στήσει μια χαρά το παραμύθι.

Έτσι δεν είναι “Ελληνάρες”;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...