ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑΣ – ΜΟΥΓΓΑ ΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»

Προ ημερών, στην περιοχή των Εξαρχείων έγινε μια φρικτή δολοφονία ανυπεράσπιστης ηλικιωμένης γυναίκας από τις Φιλιππίνες, και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 4χρονου δισέγγονού της.
 Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις φονιάδες είχαν εντοπίσει την άτυχη 82χρονη και σχεδίασαν να τη ληστέψουν. Είχαν δει ότι η άτυχη γυναίκα μένει μόνη με ένα μικρό παιδί επί ώρες στο σπίτι της και έτσι προσποιήθηκαν ότι θέλουν να νοικιάσουν το διπλανό διαμέρισμα για να μπορέσουν να μπουν στο χώρο.

Παραβίασαν την εξώπορτα του διαμερίσματος που διέμενε η ηλικιωμένη γυναίκα και αφού την φίμωσαν και την έδεσαν, χρησιμοποιώντας ταινία συσκευασίας, έδεσαν και ακινητοποίησαν και τον 4χρονο δισέγγονό της.
Στη συνέχεια, έψαξαν τους χώρους του σπιτιού, άρπαξαν έναν φορητό υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, χρήματα και ένα διαβατήριο και εξαφανίστηκαν, καταδικάζοντας την 82χρονη σε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία.
Έστω και με καθυστέρηση, η αστυνομία συνέλαβε χθες τους δύο από τους τρεις φονιάδες, 33 και 35 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι τυγχάνουν «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από το Μαρόκο.


Εδώ, λοιπόν, έχουμε μια καραμπινάτη ρατσιστική δολοφονία, η οποία αφήνει ασυγκίνητους τους μόνιμους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», γιατί οι δράστες δεν ήταν Έλληνες. Ας ήταν και θα βλέπατε να καίγεται το πελεκούδι και να χαρακτηρίζονται «μέλη της Χρυσής Αυγής». Μέχρι και οι «κόκκινες» ανακρίτριες θα τους καλούσαν. Ενώ τώρα, δεν τρέχει τίποτα!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.