Ένοχη ομερτά από την χούντα των ΜΜΕ: Σιγή ιχθύος για την παράνομη προφυλάκιση του Νίκου Κούζηλου

Ο βρώμικος πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής πέρα από τα γραφεία των εγκάθετων ανακριτριών και το παραδικαστικό κύκλωμα Αθανασίου διεξάγεται κυρίως στα τηλεοπτικά παράθυρα και στις φυλλάδες των νταβατζήδων.
Με πληθώρα συκοφαντικών δημοσιευμάτων, δυσφημιστικών αναφορών και χαλκευμένων στοιχείων τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων επιχειρούν διαρκώς να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη κατά της Χρυσής Αυγής.

Οι τακτικές τους είναι γνωστές: Ψέμματα, φίμωση και διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Όταν θέλουν να αποσιωπήσουν την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής επικεντρώνουν σε παράπλευρα γεγονότα τα οποία τα ντύνουν με λασπολογικές αναφορές.
Οι συγκλονιστικές και αποκαλυπτικές ομιλίες δηλαδή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού στην Βουλή επισκιάστηκαν από τα καραγκιοζιλίκια Τατσόπουλου και την δήθεν παρέμβαση Δήμα.
Τώρα η παράνομη προφυλάκιση Έλληνα βουλευτή, του έκτου κατά σειρά της Χρυσής Αυγής αποσιωπήθηκε πλήρως από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των νταβατζήδων.
Ο Νίκος Κούζηλος, ένας νόμιμα εκλεγμένος εκπρόσωπος του Ελληνικού Λαού και πρόσφατα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά οδηγήθηκε παράνομα στα κελιά της Τιμής και τα κανάλια των νταβατζήδων μας έδειχναν τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της Γκερέκου και της Κεφαλογιάννη.
Η Δημοκρατία και το Σύνταγμα καταλύεται βάναυσα, καθώς έχουν οδηγηθεί στη φυλακή Έλληνες βουλευτές χωρίς στοιχεία και με ανύπαρκτες κατηγορίες.
Η κολοβή Βουλή των 293 θα συνεχίσει να ψηφίζει εθνοκτόνα μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα και κανείς δεν μιλάει για την μεγαλύτερη πολιτική και δικαστική σκευωρία στην Ελλάδα.

Ο Λαός όμως έχει αφυπνιστεί και οι υπεύθυνοι αυτού του εγκλήματος κατά αθώων ανθρώπων, της Λαϊκής Κυριαρχίας και του Πολιτεύματος θα λογοδοτήσουν. 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.