ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ (ΥΠ)ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΤΕΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ – ΜΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ – ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ

Το χειρότερο με τον εαυτό σου είναι ότι (τελικά) δεν μπορείς να τον κρύψεις. Και όσο και αν προσπαθεί αυτή η τσογλανοπαρέα που μας κυβερνά να μας πείσει πως τούτη η πρωτοφανής βαρβαρότητα την οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι “για το καλό μας” και πως στο βάθος… “μας αγαπάνε”, δεν τα καταφέρνει.

Από τα σχόλια που ακολουθούν ξεχειλίζει ο μισανθρωπισμός, το ταξικό μίσος, ο κοινωνικός κανιβαλισμός, ο σεξισμός και φυσικά ο φασισμός.
 Ποιοί είναι αυτοί που τα διατυπώνουν και μάλιστα δημόσια στο Facebook;
 Να σας τους συστήσουμε…


Ντιάνα Μεταξά…  (“τιμά” το επώνυμο του δικτάτορα)

“Εξέχον” μέλος της  τετράδας του κουμ καν και της μπιρίμπας στο σπίτι της πεθεράς του Σαμαρά… “Επάγγελμα” σύζυγος του Ανδρέα Μεταξά που άμα λάχει χτίζει βιλίτσες και κατά παράβαση του πολεοδομικού κανονισμού, διότι έτσι είναι αυτά τα πράγματα… Άμα βόσκεις σε πρωθυπουργικές αυλές, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε…

Η ίδια η Ντιάνα, (το Άρτεμις δεν της άρεσε της βλαχάρας και τόκανε Ντιάνα τρομάρα της…), αγαπάει τόσο τον Πρωθυπουργό, που τον έβαλε και για φωτογραφία προφίλ… (Πιο γλίτσα πεθαίνεις…)


Σύμφωνα λοιπόν με την κυρά-Ντιάνα, ο άνανδρος μπάτσος που έδινε πισώπλατες (σιδηρο)γροθιές στο κεφάλι μιας γυναίκας, “της το χρώσταγε επειδή και αυτή τον είχε χτυπήσει λίγο πιο πριν”. (τόχε δει η κυρα-Ντιάνα)… Δηλαδή μια γυναίκα μόνο με τα ρούχα της, …κακοποίησε μια διμοιρία πάνοπλων μπάτσων και θωρακισμένων με πιστόλια, κράνη, ασπίδες, γκλομπς, επιγοντατίδες, επικνημίδες και επωμίδες. Είναι να γελά κανείς ή και να κάνει εμετό.




Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.