Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Φ.Πιπιλή προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς νέοπακέτο φορολογικών μέτρων λεγοντας Λαϊκιστής ειναι όποιος δεν αντέχει νέους φόρους

Η ηγέρια του Μνημονίου και βουλευτής της ΝΔ Φ.Πιπιλή προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς νέοπακέτο φορολογικών μέτρων αφού δήλωσε ότι λαϊκιστής είναι όποιος δεν αντέχει άλλους φόρους.
 Ήδη είναι εισάγονται προς ψήφιση σε σπαστά νομοσχέδια τα νέα φορολογικά μέτρα αρχής γενομένης με το πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής.


Η δήλωση της Φ.Πιπιλή χωρίς περαιτέρω ερμηνείες είναι «Καλός ο λαϊκισμός, όταν όμως έχεις συγκροτημένο υπουργό Οικονομικών με ξεκάθαρο διαχρονικά πρόσημο όπως με την υπερφορολόγηση αυτό με κάνει να νιώθω σίγουρη ότι δεν θα οπισθοχωρήσουμε σε λαϊκιστές».

«Αν κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή έγιναν υπουργοί θα αρχίσουν την παροχολόγια υπάρχει ο πρωθυπουργός που έχει χαράξει σαφή δρόμο και ένας σοβαρός υπουργός Οικονομικών αλλά και η σοβαρή κοινωνία που θα τους κόψουν το βήχα... Όποιος θέλει να μοιράζει ανύπαρκτα χρήματα να πάει τότε στον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε, μιλώντας στον Σκάι. «Φαντάζεστε εμένα να έχω να αντιμετωπίσω έναν λαϊκιστή υπουργό;», διερωτήθηκε.

«Ο Γεωργιάδης, με τον αντιλαϊκό του τρόπο μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη από την οποία πλούτισαν επί 30 χρόνια αυτοί που φωνάζουν. Εγώ σέβομαι το συνταξιούχο που τούς κόψαμε τη σύνταξη τους άλλους δεν τους σέβομαι», ανέφερε ακόμη.


Προφανώς το να θέλει κάποιος να επιβιώσει βιολογικά είναι λαϊκισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...