ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΕΥΣΑΤΕ! ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Υόρκης, με την απόφασή του να εκδώσει δημοτικά δελτία ταυτότητας στους… λαθρομετανάστες. Η απόφαση αυτή ελήφθη με 43 ψήφους υπέρ, 3 κατά και δύο αποχές και με την ταυτότητα αυτή οι λαθρομετανάστες (οι οποίοι υπολογίζονται σε περίπου 500.000) θα μπορούν πλέον να
ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς, να υπογράφουν μισθωτήρια για την ενοικίαση διαμερισμάτων και να έχουν πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες, όπου απαιτείται ένα έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία του ή της κατόχου.
“Κάθε Νεοϋορκέζος αξίζει να έχει ένα επίσημο έγγραφο ταυτότητας που να του επιτρέπει να αποδεικνύει ποιος είναι και να έχει πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες”, δήλωσε ο «προοδευτικός» δήμαρχος ντε Μπλάζιο μετά την ψηφοφορία.
Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης να αποδεσμεύσει 5 εκ. δολάρια για να επεκτείνει πιλοτικό πρόγραμμα που παρέχει δωρεάν νομική εκπροσώπηση για τους λαθρομετανάστες που κρατούνται προς απέλαση.


Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο λαθροδήμαρχος Καμίνης (που έχει κάνει χρόνια στην Αμέρικα…), ψάχνει τρόπο (κάποιο νομικό τερτίπι…) να μιμηθεί το παράδειγμα της μητρόπολης του καπιταλισμού και να εκδώσει δελτία ταυτότητας σε κάθε… «κατατρεγμένο…». Βοήθειά μας!
Γράφει ο Αντίοχος.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.