Για γέλια και για κλάματα. Μιχάλης Αρβανίτης: Ξεκάθαρη πολιτική δίωξη - Μου απαγόρευσαν να ομιλώ! ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί δεν του απαγόρευαν να λέει και τις λέξεις ..Χρυσή Αυγή; Άμα δεν πάτε την χρυσή αυγή στο 40% δεν θα ησυχάσετε.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Μιχάλης Αρβανίτης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απολογήθηκε για δέκα λεπτά και στη συνέχεια οι ανακριτές τον άφησαν ελεύθερο.
«Δεν μπορώ να πανηγυρίζω κανείς από εμάς δεν μπορεί να πανηγυρίζει. Είναι αδίκως και παρανόμως στη φυλακή και ο αρχηγός μας και στελέχη μας», είπε στις δηλώσεις του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.



Ανακρίτριες και εισαγγελέας απαγόρευσαν στο βουλευτή την έξοδο από τη χώρα και επέλεξαν να του επιβάλλουν περιοριστικούς όρους όπως απαγόρευση σε συμμετοχή σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής εντός αλλά και εκτός των γραφείων του κόμματος διευκρινίζοντας ότι μπορεί να παίρνει μέρος μόνο στις δράσεις της Χρυσής Αυγής εντός της Βουλής και του απαγόρευσαν να απευθύνει ομιλίες σε συγκεντρώσεις, οπουδήποτε πλην του κοινοβουλίου.


Ηλίας Κασιδιάρης: Ελεύθερος ο Παπακωνσταντίνου, στη φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ερωτώμενος για την πρωτοφανή απόφαση απαγόρευσης συμμετοχής σε πολιτικές εκδηλώσεις του κόμματος στον Συναγωνιστή Αρβανίτη δήλωσε: "Να ρωτήσετε τις ανακρίτριες και τον Εισαγγελέα για αυτό. Βιώνουμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Απαγορεύεται σε έναν βουλευτή κόμματος να κάνει πολιτικές ομιλίες σε εκδηλώσεις του νομίμου και εκλεγμένου από τον ελληνικό λαό κόμματός του. Και τυχαίνει να είμαστε το τρίτο πολιτικό κόμμα.

Αλλά σε μία χώρα όπου ο Παπακωνσταντίνου και πάρα πολλοί κλέφτες και απατεώνες είναι ελεύθεροι, είναι πολύ λογικό ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται στη φυλακή. Γιατί σε αυτήν την χώρα δυστυχώς ακόμα και σήμερα παρέχεται ασυλία στους κλέφτες, σε αυτούς που έχουν διασπαθίσει και καταληστεύσει τα δημόσια ταμεία και όσοι κυνηγούν την πολιτική διαφθορά, όσοι μιλούν για πολιτική κάθαρση είναι πάρα πολύ λογικό να βρίσκονται στις φυλακές".






ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ από Ντογιάκο, Κλάπα και Δημητροπούλου!

Ο συναγωνιστής και βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Μιχάλης Αρβανίτης, παρουσιάστηκε σήμερα στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής.
Η τοποθέτηση του συναγωνιστή Αρβανίτη είχε ως εξής: αρνήθηκε την κατηγορία, ως αβάσιμη, επισημαίνοντας πως αυτή βασίζεται στο δόγμα της συλλογικής ευθύνης και είναι φιλοτεχνημένη με ανύπαρκτα περιστατικά. Αρνήθηκε να απολογηθεί, τονίζοντας πως η κατηγορία είναι απότοκος μιας αισχρής και ανήθικης πολιτικής δίωξης.
Ο συναγωνιστής Αρβανίτης δήλωσε πως δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο σε βάρος του και επισήμανε με έμφαση πως επιφυλάσσεται της άσκησης παντός νομίμου δικαιώματός του, καθότι η κατηγορία εις βάρος του είναι ατιμωτική και προσβάλλει βάναυσα την Τιμή και την υπόληψή του! Αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των ανακριτριών, δηλώνοντας πως η δήλωσή του είναι σαφής και ξεκάθαρη.
Εισαγγελέας και ανακρίτριες, μετά από την επιβλητική και υπερήφανη στάση του συναγωνιστή μας, προχώρησαν σε μια απόφαση, η οποία αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο, το πνεύμα της πολιτικής δίωξης εις βάρος των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή: ο συναγωνιστής Αρβανίτης αφέθηκε ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης συμμετοχής σε πολιτικές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στα γραφεία ή σε δημόσιους χώρους, σε όλη την ελληνική επικράτεια!
Πρόκειται βεβαίως για μια πρωτοφανή απόφαση, η οποία στερεί από τον συναγωνιστή Αρβανίτη -νόμιμα εκλεγμένο από τον Ελληνικό Λαό βουλευτή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος- τις πολιτικές του ελευθερίες, ελευθερίες τις οποίες κατοχυρώνει το ίδιο το Σύνταγμα. Επί της ουσίας, με την πρωτόγνωρη στα δικαστικά χρονικά απόφαση, ο εισαγγελέας Ντογιάκος και οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου θέτουν εαυτούς υπεράνω του Συντάγματος και συνεπώς κάθε εξουσίας στη χώρα!
Η απαγόρευση συμμετοχής σε πολιτικές εκδηλώσεις του Κινήματος για τον συναγωνιστή Αρβανίτη -και συνεπώς να ομιλεί σε αυτές- , αποτελεί αναστολή των πολιτικών ελευθεριών και της ελευθερίας του λόγου, όπως σαφώς ορίζει το Σύνταγμα.
Με την συγκεκριμένη απόφαση-έκτρωμα, είναι αστείο να ομιλούμε πλέον για απόπειρα καταπάτησης του Συντάγματος και κατάλυσης του Πολιτεύματος. Τόσο η καταπάτηση του Συντάγματος, όσο και η κατάλυση του Πολιτεύματος έχουν συντελεστεί από τον εισαγγελέα Ντογιάκο και τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας η οποία εκπροσωπεί 540.000 Έλληνες και Ελληνίδες, καλεί τον πολιτικό και δικαστικό κόσμο της χώρας να λάβει σαφή και ξεκάθαρη θέση επί της καταπάτησης του Συντάγματος και της κατάλυσης του Πολιτεύματος από τους Ντογιάκο, Κλάπα και Δημητροπούλου.

Σήμερα έπεσαν οι μάσκες των τριών επίορκων δικαστικών! Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ του Αρχηγού και των βουλευτών της, που κρατούνται παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένοι!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.