«Κλείνει το μάτι» στην Ρεπούση ο Βορίδης: Τσιμουδιά για την άρνηση των ολοκαυτωμάτων του Ελληνισμού

Πέρα από τον Καρατζαφέρη και τον Βενιζέλο, συνέντευξη στην φυλλάδα του Μπόμπολα έδωσε και ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Μάκης Βορίδης, προκειμένου να εκφράσει τα «πιστεύω» του.
Ο Μάκης Βορίδης τα είπε για άλλη μία φορά «τσεκουράτα», προκαλώντας την ειλικρινή αηδία σε όσους τον πίστευαν κάποτε ως εκφραστή πατριωτικών ιδεών. Στη συνέντευξη του ο «τσεκουράτος» Μάκης «έκλεισε το μάτι», ουσιαστικά, στην πιο εθνοκτόνα μορφή της αριστεράς, σε όλους αυτούς που μισούν το Ελληνικό Έθνος και την Ιστορία του, οι οποίοι εντός του Κοινοβουλίου εκφράζονται κυρίως από την Ρεπούση και τον Τατσόπουλο.

Σε ερώτηση περί του περιβόητου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, το οποίο ποινικοποιεί την άρνηση του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, αλλά αφήνει στο απυρόβλητο όσους αντεθνιστές αρνούνται τα ολοκαυτώματα του Ελληνισμού, όπως η Γενοκτονία των Ποντίων, ο «τσεκουράτος» είπε:
«Η πραγματικά προστιθέμενη αξία του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, αυτό που είναι νέο και πράγματι έλειπε από την ελληνική νομοθεσία είναι η ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος. Η συγκεκριμένη ρύθμιση πράγματι λείπει από την έννομη τάξη μας και πράγματι έχει καθυστερήσει. Είναι ρύθμιση που θα έπρεπε να έχει νομοθετηθεί ακόμη και αυτοτελώς δηλαδή να μην είναι απαραίτητα ενταγμένη στη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία. Έχω κατ' επανάληψη μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα και θεωρώ ότι πρέπει να αποτελέσει μία από τις νομοθετικές προτεραιότητες της κυβέρνησης.»
Κοινώς ο Μάκης έκανε «τουμπεκί» γι’ αυτό το ζήτημα που αποτελεί μείζον πρόβλημα για την συγκυβέρνηση της υποταγής. Οι κυβερνώντες συναντούν ισχυρές πιέσεις και αντιρρήσεις από πολλές πλευρές στην θεσμοθέτηση ποινικοποίησης της άποψης, αφήνοντας στην «απ’ έξω» τις γενοκτονίες του Ελληνισμού.
Από την μία δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί αντιδρούν όλοι οι Έλληνες και από την άλλη δεν μπορούν να ποινικοποιήσουν μόνο την άρνηση του Ολοκαυτώματος, γιατί οι τούρκοι τους απειλούν σε περίπτωση που ποινικοποιηθεί η άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων, αφού κάτι τέτοιο θα οδηγούσε πολλά από τα «γιουσουφάκια» τους στην φυλακή.
Στο δίλημμα αυτό της ΝΔ φαίνεται ότι απαντά ο Βορίδης, ο οποίος αποδείχνει με τα λεγόμενα του ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να υπακούσει τους τούρκους και τους ξένους, ερχόμενη για άλλη μία φορά σε ρήξη με τον Ελληνικό Λαό.

Άλλωστε τώρα πέρασαν οι εκλογές και η ΝΔ δεν χρειάζεται τους Έλληνες, ενώ τους τούρκους και τους εβραίους τους γλείφει και ασχέτως εκλογών.
Χ.Α.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.