Όλοι γνώριζαν ότι θα κλείσει το μπουρδέλο εκτός από τις Πουτάνες

Ο κ. Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε να γνωρίζει στις δώδεκα το μεσημέρι πως αυτή ήταν η τελευταία "χειμερινή" συνεδρίαση της Βουλής - ωστόσο το κλείσιμο ανακοινώθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρα.
 Ανέφερε από το βήμα της Βουλής συγκεκριμένα:
 "Που είναι το μαύρο χρήμα; που είναι τα οπλοστάσιά σας; Πουθενά. Υπάρχει όμως το βίντεο Μπαλτάκου, γιατί δεν το συζητάτε; Λέγατε ότι θα το συζητήσετε μετά το Πάσχα, σήμερα κλείνετε τη Βουλή. Θα το συζητήσετε το Σεπτέμβριο; Αυτό μου θυμίζει τους παλιούς χειμερινούς κινηματογράφους που λέγανε 'ραντεβού τον Σεπτέμβριο'".


Σημειώνεται πως εκείνη την ώρα κανείς από τους βουλευτές δεν γνώριζε για το αιφνίδιο κλείσιμο της Βουλής και ότι ο προεδρεύων κ. Μαρκογιαννάκης, με το κλείσιμο της συνεδρίασης, έκανε αναφορά στο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Σε συνέχεια αυτών, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, έγραψε στο Twitter: "Το εσπευσμένο και αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής που όλοι αγνοούσαμε γνώριζαν από το πρωί οι απολογούμενοι βουλευτές της Χ.Α.".


Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, επιβεβαίωσε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε να γνωρίζει ότι η Βουλή θα κλείσει και απέδωσε το γεγονός στο ότι η φήμη "κυκλοφορούσε και αιωρείτο" πριν ανακοινωθεί.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.