Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Όλοι γνώριζαν ότι θα κλείσει το μπουρδέλο εκτός από τις Πουτάνες

Ο κ. Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε να γνωρίζει στις δώδεκα το μεσημέρι πως αυτή ήταν η τελευταία "χειμερινή" συνεδρίαση της Βουλής - ωστόσο το κλείσιμο ανακοινώθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρα.
 Ανέφερε από το βήμα της Βουλής συγκεκριμένα:
 "Που είναι το μαύρο χρήμα; που είναι τα οπλοστάσιά σας; Πουθενά. Υπάρχει όμως το βίντεο Μπαλτάκου, γιατί δεν το συζητάτε; Λέγατε ότι θα το συζητήσετε μετά το Πάσχα, σήμερα κλείνετε τη Βουλή. Θα το συζητήσετε το Σεπτέμβριο; Αυτό μου θυμίζει τους παλιούς χειμερινούς κινηματογράφους που λέγανε 'ραντεβού τον Σεπτέμβριο'".


Σημειώνεται πως εκείνη την ώρα κανείς από τους βουλευτές δεν γνώριζε για το αιφνίδιο κλείσιμο της Βουλής και ότι ο προεδρεύων κ. Μαρκογιαννάκης, με το κλείσιμο της συνεδρίασης, έκανε αναφορά στο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Σε συνέχεια αυτών, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, έγραψε στο Twitter: "Το εσπευσμένο και αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής που όλοι αγνοούσαμε γνώριζαν από το πρωί οι απολογούμενοι βουλευτές της Χ.Α.".


Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, επιβεβαίωσε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε να γνωρίζει ότι η Βουλή θα κλείσει και απέδωσε το γεγονός στο ότι η φήμη "κυκλοφορούσε και αιωρείτο" πριν ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...