Σε εφαρμογή το σχέδιο τουρκοποίησης της Θράκης: Ανενόχλητος αλωνίζει ο τουρκοπρόξενος Κομοτηνής στα ακριτικά ελληνικά πομακοχώρια

Μέχρι στο πομακοχώρι Άνω Βυρσίνη της Ροδόπης στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα έφτασε στις αρχές Ιουνίου, ο Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής, ο οποίος αλωνίζει καθημερινά τα ακριτικά ελληνικά πομακοχώρια μαζί με τους συνεργάτες του. Σκοπός της αρχιπρακτοράντζας είναι να εξαγοράσει, σκορπώντας χοντρό χρήμα, την εθνική συνείδηση των απλών και φιλήσυχων Πομάκων και να βγει φωτογραφία με μικρά Πομακόπουλα που τα γενιτσάρέψαν στα "κατηχητικά" τους οι ψευτοϊμάμηδες.
Από την άλλη πλευρά, τα όργανα της πολιτείας, υπακούοντας στην προδοτική αδράνεια της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, αρνούνται να σταματήσουν τον αλαζόνα
τουρκοπράκτορα. Κανένας τους δεν είχε ούτε έχει τον ανδρισμό, την τόλμη και το σθένος, να βάλει φραγμό στην καθημερινή καταπάτηση των διακρατικών συμφωνιών που παραβιάζει ο Τούρκος απεσταλμένος της ΜΙΤ και του τουρκικού ΥΠ.ΕΞ.
Με την αδιαφορία και την ανικανότητά τους για την Θράκη -δεκαετίες τώρα- όλες οι αθηνοκτεντρικές κυβερνήσεις, ευθύνονται για την τωρινή εξαθλίωση των Ελλήνων. Αυτές οι ίδιες κυβερνήσεις θέριεψαν τον τουρκικό παράγοντα, τους πρακτορίσκους της ΜΙΤ, αφήνοντάς τους εδώ και είκοσι και πλέον έτη να καταφέρουν το ακατόρθωτο: να γενιτσαρέψουν με όπλο το χρήμα, Έλληνες μουσουλμάνους, Πομάκους στην καταγωγή και να τους εκμεταλλευτούν για να περάσουν διεθνείς τελεσίδικες αποφάσεις, ψηφίσματα εις βάρος της Θράκης και του Ελληνισμού!
Δεν είναι τυχαία η πρόσφατη απόφαση της επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης που θεωρείται ως το αρμόδιο όργανο επίβλεψης της ορθής εκτέλεσης των καταδικαστικών αποφάσεων του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τα κράτη μέλη. Αυτή, λοιπόν, η επιτροπή με ψήφισμα καλεί την Ελλάδα να αναγνωρίσει, ως τουρκική(!) τη μουσουλμανική ένωση Ξάνθης και να αναγνωρίσει το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι στις υπόλοιπες παράνομες, με απόφαση του Άρειου Πάγου, μουσουλμανικές ενώσεις της περιοχής.
Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη και με απρόβλεπτες επιπτώσεις απόφαση, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και ανάλογα, γιατί αλλιώς κύριοι φωστήρες της Αθήνας, οι εξελίξεις μόνο ως αρνητικές μπορούν να χαρακτηριστούν για την Θράκη μας και τον Ελληνισμό! Πολλοί πατριδοκάπηλοι μίλησαν διαχρονικά για την Θράκη, με σκοπό να πάρουν τα πολύτιμα ψηφαλάκια των Ελλήνων ακριτών, αλλά όλοι τους όταν πέρασαν από τον ποταμό Νέστο και έφυγαν, ξέχασαν την Θράκη!
Έλληνες, το παιχνίδι με τους Μογγολότουρκους έχει χοντρύνει για τα καλά! Σταθείτε δίπλα και ενισχύστε με κάθε τρόπο τους Έλληνες ακρίτες. Τα χρονικά περιθώρια στένεψαν και η προσοχή όλων των Ελλήνων θα πρέπει να είναι καθημερινά στην Θράκη. ΙΣΤΑΜΕΘΑ ΑΓΡΥΠΝΟΙ 

Ελληνόψυxος Ακρίτας της Θράκης - T.O. Ξάνθης

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.