Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Είμαι αμετανόητος Εθνικιστής - Δεν μπορείτε να μας λυγίσετε! Πανηγυρική υποδοχή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Ολομέλεια της βουλής - ΒΙΝΤΕΟ Χρήστος Παππάς: Είμαστε φυλακή, γιατί δεν προσκυνήσαμε! Γιάννης Λαγός: Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ!

Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Είμαι αμετανόητος Εθνικιστής - Δεν μπορείτε να μας λυγίσετε!
Αποθεωτική ήταν η είσοδος του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην Ολομέλεια της βουλής από τις φυλακές Κορυδαλλού που η κυβέρνηση των σκευωρών εδώ και 8 μήνες κρατάει παράνομα. 
Την ώρα μάλιστα που η φρουρά της βουλής πήγε κοντά του ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος φώναξε: «Μόνος μου θα πάω... Μην τολμήσει κανείς να με ακουμπήσει» αφού μέσα στη Βουλή κανείς δεν έχει δικαίωμα να αγγίζει έναν Βουλευτή, πόσο μάλλον τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας με ποσοστά που αγγίζουν το 10%.



Κατά την είσοδο του Αρχηγού και των βουλευτών μας Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά στην Ολομέλεια της βουλής, συγκεντρωμένοι Συναγωνιστές τους υποδέχθηκαν με συνθήματα: «Άκου Αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μια φορά», «Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή». 


Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Είμαι αμετανόητος Εθνικιστής - Δεν μπορείτε να μας λυγίσετε!


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος ήταν καταπέλτης κατά του σάπιου καθεστώτος των επιόρκων και των σκευωρών.
Αρχικά, δήλωσε: "Οδηγήσατε με χειροπέδες τον Αρχηγό του τρίτου κόμματος παράνομα και αντισυνταγματικά". Στην συνέχεια ευχαρίστησε τις 536.000 χιλιάδες των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής που σήκωσαν το ανάστημά τους στη χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου και μίλησε για το σόου, αναφερόμενος στη σύλληψη του ίδιου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Μιλώντας για στημένο παιχνίδι και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε όλο το αντισυνταγματικό τόξο: "Ντροπή σας ψευτοδημοκράτες".
"Η Χρυσή Αυγή είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας, δεν βρέθηκαν όπλα, ούτε άλλα στοιχεία σε βάρος των μελών. Πού είναι το μαύρο χρήμα, πού είναι τα οπλοστάσια;"
Αναφερόμενος στην ομολογία Μπαλτάκου είπε πως ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης είχε πει όσα ανέφερε στον Ηλία Κασιδιάρη και στον ίδιο. "Δεν είναι όμως μόνο ο Μπαλτάκος, μέσα στο κινητό που μου κατάσχεσε η αντιτρομοκρατική υπήρχε και ένα όνομα Γεώργιος Μουρούτης. Εκείνος και δύο υπουργοί της ΝΔ θέλησαν να προσεταιρισθούν".
Τέλος, τόνισε πως είναι τίτλος τιμής οι χειροπέδες: "Είμαι αμετανόητος Εθνικιστής και Χρυσαυγίτης".
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε: "Είστε μια θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας που πρέπει να πέσει. Δεν μπορείτε να μου λυγίσετε την ψυχή ότι κι αν κάνετε. Ψηφίζετε νομοσχέδια που πουλάνε την Πατρίδα.

Καλώ όλον τον ελληνικό λαό να δώσουν τον Αγώνα τον καλό για να πέσει η αντεθνική κυβέρνηση".

Χρήστος Παππάς: Είμαστε φυλακή, γιατί δεν προσκυνήσαμε!

 Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ξεμπρόστιασε το καθεστώς των σκευωρών και των επιόρκων που ενορχήστρωσαν την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής είπε: "Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ευτυχία που ζω όπου Χριστοφοράκος, Καράμπελας, Τσουκάτος, Κοντομηνάς, όλοι καταδικασθέντες της ΝΔ για το δομημένο ομόλογο, που ζω σε μια χώρα όπου ο Φλώρος και οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο ENERGA, όλοι αυτοί και πόσοι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι φυλακή. Αυτό είναι κράτος δικαίου. Η μπανανία της συγκυβέρνησης είναι στυγνή δικτατορία φορώντας μανδύα υποτιθέμενης δημοκρατίας. Τέτοια δικαιοσύνη τέρας θέλετε για την Ελλάδα; Μάλλον τέτοια φτιάξατε στην Ελλάδα.
Δεν μας δίνουν άδεια για οποιαδήποτε κοινοβουλευτική διαδικασία. Έχουμε να κάνουμε με μια παρανομία. Έχετε χάσει τη λαϊκή εντολή. Έχετε απωλέσει τη δεδηλωμένη. Επινοήσατε μια δίωξη εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, το οποίο συμμετέχει στις εκλογές νόμιμα με απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας. Τι άλλο θέλετε για να αποδειχτεί ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική δίωξη;
Χάσατε, τα ποσοστά μας θα ανεβαίνουν, είναι συνειδητή ψήφος επιλογής και όχι ψήφος οργής. Διαλέξτε τι θέλετε: Θέλετε φυλακή για να πέσουν τα ποσοστά; Χάσατε. Θα ανεβαίνουν. Χρυσαυγίτης σημαίνει αυτός που τηρεί το αιώνιο πρόσταγμα του Παλαιολόγου".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Είχε πει ο ίδιος ο Σαμαράς τον Παππά τον θέλω μέσα. Γιατί κατά τη διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης ρωτήσατε σε κοινό μας γνωστό τι κάνει ο Παππάς; Ζηλέψατε μήπως τη δόξα του πολιτικού σας μέντορα του Ευάγγελου Αβέρωφ; Τέτοιοι ήσασταν. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μου έλεγε: "Προτιμώ ο γιος μου στα 16 να είναι Χρυσή Αυγή παρά Συριζαίος ή κομμουνιστής".
Ο Π. Παναγιωτόπουλος έλεγε σε κοινό μας γνωστό ότι αυτός είναι πολύ καλός, πρέπει να τον κάνουμε δικό μας.Είμαστε στη φυλακή, γιατί δε προσκυνήσαμε ποτέ!"
"Οι ρουφιάνοι του Δένδια, έκαναν άνω κάτω το σπίτι μου στα Γιάννενα. Αλλά δεν ενσωμάτωσαν το βιβλίο του κ. Βύρωνα Πολύδωρα που κάνει ειδική αναφορά και αφιέρωση σε μένα και στον Χουντικό πατέρα μου... Είμαστε αντισιωνιστές όχι αντισημίτες. Θέλετε να είμαι μέσα για τα γραπτά μου. Γιατί να μην κατηγορείται ο κ. Βορίδης να μην κατηγορείται για γραπτά του 1985, 86, 88; Βρίζει τον Καραμανλή, τη δημοκρατία, μήπως πρέπει να κατηγορηθώ εγώ επειδή είμαι τίμιος και δεν τα πήρα;"

Τέλος, απευθυνόμενος προς τον Μαρκογιαννάκη είπε: "Δεν έχετε το ηθικό βάρος. Ήσασταν δικηγόρος υπεράσπισης αστυνομικού που τα έπαιρνε από Πακιστανούς. Αυτοί είστε".

Γιάννης Λαγός: Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ!


Καταπέλτης εναντίον των σκευωρών υπήρξε ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β' Πειραιά, Πολιτικός Κρατούμενος, Ιωάννης Λαγός, στην ομιλία ενώπιον της παράνομης και κολοβής Βουλής. Τους κατάδειξε μέσα στα ολίγα λεπτά που επέτρεψε η ψευτοδημοκρατία τους να μιλήσει όλες τις πτυχές της σκευωρίας, αναδεικνύοντας παραλλήλως την αγαστή συνεργασία των υποτακτικών του Δένδια και του Αθανασίου.
«Μας είπαν, η δολοφονία έγινε στον αριθμό 62 της Π. Τσαλδάρη. Η αντιτρομοκρατική δεν έχει πάρει βίντεο από τα νούμερα 58-62. Δεν είναι αστείο; Τα στοιχεία τα έχετε. Η πρώτη κυρία που έχει το μαγαζί λέει ότι η κάμερα καταγράφει και μετά όλα διαγράφονται μετά από 5 μέρες. Η αντιτρομοκρατική έπρεπε μέσα σε 5 μέρες να πάρει τα βίντεο. Η ιδιοκτήτρια λέει ότι η αστυνομία πήγε μετά από μια εβδομάδα και τα βίντεο είχαν σβηστεί πράγματι. Ο δεύτερος μάρτυρας από άλλο κατάστημα, λέει ότι δεν διέθετε κάμερα. Εμείς έχουμε φωτογραφίες από δημοσιογράφους που απεικονίζουν δύο κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα αυτό.
Αν πάμε σε δίκη θα σας ξεφτιλίσουμε πανευρωπαϊκά για δύο μήνες. Του Πατέλη τα μηνύματα, που κι αυτόν τον τραβολογάνε άδικα, έχουν βγει από τις επόμενες μέρες. Δικά μου μηνύματα η αντιτρομοκρατική έβγαλε από τον Ιούνιο του 2013. Φώναζα να βγουν αυτά από μία και δυο μέρες πριν τη δολοφονία του Φύσσα. Γιατί δεν βγήκαν αυτά;»
Επισήμανε ακόμη τον ρόλο των εγκάθετων ανακριτριών, οι οποίες όταν απολογούνταν ο Συναγωνιστής Ανάστασιος Πανταζής του είπε αυτολεξεί: "Πες μου τώρα ότι δέχτηκες εντολές από τον Γιάννη Λαγό και σε αφήνω ελεύθερο". Τα ίδια ακριβώς επιβεβαίωσε και κατήγγειλε και ο συνήγορος του Στάθη Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας.
Ο Συναγωνιστής, Γιάννης Λαγός, έδειξε στους ψευτοδημοκράτες της ψοφοδεξιάς, της σαχλοδεξιάς και της αντεθνικής αριστεράς το γιατί η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει, γιατί ο κόσμος έγινε γυρίσει την πλάτη και φτύνει τους σκευωρούς.
«Μπλέξατε άσχημα μαζί μας. Δεν είμαστε σαν εσάς, είμαστε υπερήφανοι, τίμιοι και πιστοί σε ό,τι κάνουμε. Μας περιφέρετε σαν τους χειρότερους κακούργους, ενώ οι χειρότεροι είναι εδώ μέσα. Ρεζιλευτήκατε στις ευρωεκλογές. Το 9.5% σας έφτυσε κατάμουτρα. Πού είναι τα στοιχεία σας; Ακούστε τα όλοι, δίκη δεν θα γίνει. Τα στοιχεία είναι δήθεν και στηρίχτηκαν στο μίσος. Δεν το στήσατε καν με σοβαροφάνεια.

Δεν είμαστε σαν αυτούς που συναγελάζεστε. Είμαστε τίμιοι και υπερήφανοι. Δίκη δεν θα γίνει, γιατί θα γελάσει κάθε πικραμένος. Η αντιτρομοκρατική διέλυσε το σπίτι και δεν βρέθηκε τίποτα. Η έκθεση για το ότι δεν βρέθηκε τίποτα, δεν συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία».

Η παράνομη Βουλή ψήφισε την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για ανύπαρκτα αδικήματα

Η παράνομη Βουλή ψήφισε την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για ανύπαρκτα αδικήματα
Συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, καθώς η παράνομη και κολοβή Βουλή ψήφισε σύσσωμη την άρσης ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού με 223 ψήφους υπέρ.
Υπενθυμίζουμε πως τα εν λόγω ανύπαρκτα αδικήματα έχουν ήδη παραγραφεί.

Η Κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αποχώρησε κατά την ψήφιση της άρσης ασυλίας, αρνούμενη να νομιμοποιήσει ακόμα μία παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία. 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.