Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Δεν καταλάβατε ότι θυμίζετε τον αλήστου μνήμης …Κόλλια;

Για κοινωνικό εκβιασμό κατηγορούν την κυβέρνηση οι διοικητικοί δικαστές
 Κύριοι Δικαστές όταν πολλοί από εσάς δεν στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά θυμίζετε τον αλήστου μνήμης Κολλια, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ;
 Όταν τα πολιτικά και οβραίικα αφεντικά σας, κύριοι δικαστές, θα σας αδειάσουν, τότε θα είστε ανίσχυροι, στα χέρια του ελληνικού λαού...
Μόνο που τότε, δεν θα ακουσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ τις κραυγές του τρόμου σας...


«Έντονη ανησυχία για τη σταθερή άρνηση της Εκτελεστικής Εξουσίας να συμμορφώνεται σε δικαστικές αποφάσεις που παρεκκλίνουν από την πολιτική της» εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών.

Παράλληλα, οι διοικητικοί δικαστές «αποδοκιμάζουν τον κοινωνικό εκβιασμό που επιχειρείται διά των ευρείας δημοσιότητας πρόσφατων διαρροών του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τις οποίες σε περίπτωση που τα δικαστήρια κρίνουν αντισυνταγματικές περικοπές αποδοχών επαγγελματικών ομάδων ή περικοπές συντάξεων, τότε το προκύπτον δημοσιονομικό κόστος θα καλύπτεται με νέα μέτρα που θα θίγουν τις ίδιες επαγγελματικές ομάδες στις οποίες αφορούν οι συγκεκριμένες αποφάσεις».

Καταλήγοντας, η Ένωση τονίζει πως η Εκτελεστική Εξουσία «οφείλει να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις σε κάθε περίπτωση και όχι να επικαλείται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης μόνο όταν αυτές είναι αρεστές».

Κύριοι Δικαστές όταν πολλοί από εσάς δεν στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά θυμίζετε τον αλήστου μνήμης Κολλια, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ;

Eχει καταστρατηγηθεί σε πολλές περιπτώσεις το σύνταγμα στο οποίο έχετε ορκιστεί ,  και εσείς επικαλείσθε γελοίες δικαιολογίες για να μην επέμβετε . Δεν καταλάβατε ότι ζούμε εποχές σκληρής οικονομικής χούντας,  που είναι χειρότερη από την στρατιωτική;  Τώρα έρχεται η ώρα να σας γυρίσει αυτή η ηττοπαθής (για να μην πούμε χειρότερη λέξη) στάση μπούμερανγκ.

Είναι παρήγορο ότι υπάρχουν ακόμη σε πείσμα πολλών προδοτών  Τερτσέτηδες και πολυζωϊδηδες αλλά… λίγοι. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών εκφράζει την έντονη ανησυχία των διοικητικών δικαστών για τη σταθερή άρνηση της Εκτελεστικής Εξουσίας να συμμορφώνεται σε δικαστικές αποφάσεις που παρεκκλίνουν από την πολιτική της. Στο ίδιο κλίμα, οι διοικητικοί δικαστές αποδοκιμάζουμε τον κοινωνικό εκβιασμό που επιχειρείται δια μέσω των ευρείας δημοσιότητας πρόσφατων διαρροών του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τις οποίες σε περίπτωση που τα δικαστήρια κρίνουν αντισυνταγματικές περικοπές αποδοχών επαγγελματικών ομάδων ή περικοπές συντάξεων, τότε το προκύπτον δημοσιονομικό κόστος θα καλύπτεται με νέα μέτρα που θα θίγουν τις ίδιες επαγγελματικές ομάδες στις οποίες αφορούν οι συγκεκριμένες αποφάσεις. Η Εκτελεστική Εξουσία οφείλει να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις σε κάθε περίπτωση και όχι να επικαλείται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης μόνο όταν αυτές είναι αρεστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...