Δεν καταλάβατε ότι θυμίζετε τον αλήστου μνήμης …Κόλλια;

Για κοινωνικό εκβιασμό κατηγορούν την κυβέρνηση οι διοικητικοί δικαστές
 Κύριοι Δικαστές όταν πολλοί από εσάς δεν στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά θυμίζετε τον αλήστου μνήμης Κολλια, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ;
 Όταν τα πολιτικά και οβραίικα αφεντικά σας, κύριοι δικαστές, θα σας αδειάσουν, τότε θα είστε ανίσχυροι, στα χέρια του ελληνικού λαού...
Μόνο που τότε, δεν θα ακουσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ τις κραυγές του τρόμου σας...


«Έντονη ανησυχία για τη σταθερή άρνηση της Εκτελεστικής Εξουσίας να συμμορφώνεται σε δικαστικές αποφάσεις που παρεκκλίνουν από την πολιτική της» εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών.

Παράλληλα, οι διοικητικοί δικαστές «αποδοκιμάζουν τον κοινωνικό εκβιασμό που επιχειρείται διά των ευρείας δημοσιότητας πρόσφατων διαρροών του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τις οποίες σε περίπτωση που τα δικαστήρια κρίνουν αντισυνταγματικές περικοπές αποδοχών επαγγελματικών ομάδων ή περικοπές συντάξεων, τότε το προκύπτον δημοσιονομικό κόστος θα καλύπτεται με νέα μέτρα που θα θίγουν τις ίδιες επαγγελματικές ομάδες στις οποίες αφορούν οι συγκεκριμένες αποφάσεις».

Καταλήγοντας, η Ένωση τονίζει πως η Εκτελεστική Εξουσία «οφείλει να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις σε κάθε περίπτωση και όχι να επικαλείται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης μόνο όταν αυτές είναι αρεστές».

Κύριοι Δικαστές όταν πολλοί από εσάς δεν στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά θυμίζετε τον αλήστου μνήμης Κολλια, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ;

Eχει καταστρατηγηθεί σε πολλές περιπτώσεις το σύνταγμα στο οποίο έχετε ορκιστεί ,  και εσείς επικαλείσθε γελοίες δικαιολογίες για να μην επέμβετε . Δεν καταλάβατε ότι ζούμε εποχές σκληρής οικονομικής χούντας,  που είναι χειρότερη από την στρατιωτική;  Τώρα έρχεται η ώρα να σας γυρίσει αυτή η ηττοπαθής (για να μην πούμε χειρότερη λέξη) στάση μπούμερανγκ.

Είναι παρήγορο ότι υπάρχουν ακόμη σε πείσμα πολλών προδοτών  Τερτσέτηδες και πολυζωϊδηδες αλλά… λίγοι. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών εκφράζει την έντονη ανησυχία των διοικητικών δικαστών για τη σταθερή άρνηση της Εκτελεστικής Εξουσίας να συμμορφώνεται σε δικαστικές αποφάσεις που παρεκκλίνουν από την πολιτική της. Στο ίδιο κλίμα, οι διοικητικοί δικαστές αποδοκιμάζουμε τον κοινωνικό εκβιασμό που επιχειρείται δια μέσω των ευρείας δημοσιότητας πρόσφατων διαρροών του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τις οποίες σε περίπτωση που τα δικαστήρια κρίνουν αντισυνταγματικές περικοπές αποδοχών επαγγελματικών ομάδων ή περικοπές συντάξεων, τότε το προκύπτον δημοσιονομικό κόστος θα καλύπτεται με νέα μέτρα που θα θίγουν τις ίδιες επαγγελματικές ομάδες στις οποίες αφορούν οι συγκεκριμένες αποφάσεις. Η Εκτελεστική Εξουσία οφείλει να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις σε κάθε περίπτωση και όχι να επικαλείται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης μόνο όταν αυτές είναι αρεστές».

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.