Αυτή είναι η κατάντια μας. Να ανεχόμαστε την κάθε διαπλεκόμενη …Μάνδρου αγόγγυστα.

Όταν ακούς μια διαπλεκόμενη παλιοπατσαβούρα που τα παίρνει μια ζωή από παντού για αυτό την έχουν βγάλει μάλιστα ως κυρία φως, νερό, τηλέφωνο αφού τα έπαιρνε και από τους τρεις οργανισμούς λες και δεν υπήρχε άλλη δημοσιογράφος, προσφέροντας τις υπηρεσίες της από πλύση εγκεφάλου μέχρι άκρατη παραπληροφόρηση, να παίζει με τον πόνο μιας εργαζόμενης και μάλιστα καθαρίστριας, των 420 ευρώ λέγοντας , το...απόγευμα στο δελτίο του ΣΚΑΙ:  Γιατί το Δημόσιο να πληρώνει ένα σκασμό λεφτά ώστε να έχει μόνιμο υπάλληλο , την καθαρίστρια! 

  Πως να καταλάβει από πολυτελές και πανάκριβο ρετιρέ της  στην Ηρώδου Αττικού που μένει η παλιοκαριόλα του ΣΚΑΙ ; Λίγο νωρίτερα, είχε πει το εξής  καταπληκτικό (απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου Φ. Μιχόπουλου, "γιατί ο Άρειος Πάγος έβγαλε διαφορετική απόφαση από το Πρωτοδικείο"): Γι' αυτό υπάρχει ο Άρειος Πάγος, διαφορετικά θα  είχαμε μόνο τα Πρωτοδικεία!


Η βρωμιάρα που δεν αντιμετώπισε ποτέ άμεση σύγκρουση συμφερόντων, ούτε και ονομαζωμενη σαρκαστικά ως “Φως, Νερό, Τηλέφωνο” από συναδέλφους της γιατί εργαζόταν ταυτόχρονα στο Βήμα και τρεις εταιρείες του Δημοσίου. Η Ιωάννα Μάνδρου, που εργάζεται τώρα για την Καθημερινή και το ΣΚΑΙ, επιβεβαίωσε στο Reuters ότι εργάστηκε στο παρελθόν για το γραφείο Τύπου του ΟΤΕ, και για λίγο καιρό ως σύμβουλος για την ΕΥΔΑΠ. Όμως αρνείται ότι εργάσθηκε για τη ΔΕΗ.

“Στο Βήμα”, δηλώνει ” ήμουν ρεπόρτερ καλύπτοντας το δικαστικό δελτίο και αυτό δεν είχε καμιά σχέση με τη δουλειά μου στον ΟΤΕ. Και όταν λέω ότι δούλευα για τον ΟΤΕ, πραγματικά εννοώ ότι δούλευα”, επισημαίνει η ίδια. ¨Μπορώ να αναφέρω ότι, το 95% των εργαζομένων σε παρόμοιες εργασίες, δεν κάνουν τίποτα.” Πρόσθεσε ότι, ήταν σύνηθες για τους πολιτικούς να κανονίζουν τέτοιες δουλειές ως χάρες.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.