Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Καταργούνται χριστιανικές αργίες στα σχολεία ελέω των μουσουλμάνων μαθητών!

Κατά πάγια τακτική της, η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά ανακοίνωσε μετεκλογικά σχέδιο απαοφάσεων το οποίο μεταβάλλει άρδην τον χαρακτήρα της δημόσιας εκπαίδευσης, στα πρότυπα των πολυφυλετικών κοινωνιών της «πολιτισμένης» Δύσης.
Την κατάργηση της σχολικής αργίας της 7ης και της 30ης Ιανουαρίου ως ίσχυε μέχρι σήμερα, δηλαδή τις αργίες του Αγίου Ιωάννη και των Τριών Ιεραρχών αποφάσισε η διεθνιστική και αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Όπως ήταν φυσικό, ανέμενε την παρέλευση των εκλογών, διότι αν το είχε πράξει
προεκλογικά θα υπήρχαν σοβαρότατες συνέπειες στο εκλογικό αποτέλεσμα, τόσο για τη ΝΔ του Σαμαρά όσο και για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου.
Το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας εντάσσεται στην γενικότερη και πολύχρονη απόπειρα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων και δη από τη δεκαετία του ΄90 κι εντεύθεν, για εθνική αποδόμηση του Ελληνισμού. Ο εθνικός και θρησκευτικός προσανατολισμός της δημόσιας εκπαίδευσης πλήττεται βάναυσα, εξαιτίας του πολυφυλετικού χαρακτήρα τον οποίο επιβάλλουν οι Τύραννοι της Πατρίδος και του Λαού μας.
Αφού καλλιεργούν μεθοδικά και με καταιγιστικό ρυθμό στο Λαό μας, κηρύγματα ανθελληνικού μίσους μέσω «αντιρατσιστικών» υποτίθεται θέσεων και αρχών, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έρχονται να επιβάλλουν στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού τις απαιτήσεις της μειοψηφίας και συγκεκριμένα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Πρόκειται σαφώς για μια ακόμη δραματική εξέλιξη, η οποία συμβάλλει στη συρρίκνωση του Ελληνισμού, την αλλοίωση της εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητος του Ελληνικού Έθνους. Πέραν από ιστορικό χρέος έναντι των αγώνων των Προγόνων μας, έχουμε εθνικό χρέος απέναντι στα ελληνόπουλα να αντισταθούμε στον επιχειρούμενο εξισλαμισμό!

2 σχόλια :

  1. απλα εκεινες τις μερες στις 7 και 30 να μην πηγαινουν τα χριστιανοπουλα στο σχολειο ,να το συζητησει ο συλλογος γονεων και κηδαιμονων .και μας προσβαλουν οι μαντηλες να γινει θεματαρα πρεπει να περασουμε στην αντεπιθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7 Ιανουαρίου είναι ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με το παλαιο ημερολόγιο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...