Οι μαχητές μοναχοί του Αγίου Όρους στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών

Επιστολή που δημοσιεύτηκε στην Εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Άγιον Όρος της Αγίας Αναλήψεως
Πολυσέβαστε Αρχηγέ της Χρυσής Αυγής χαίρε εν Κυρίω πάντοτε. Ο λαός της Ελλάδος παρ’ όλην την ασφυκτική πίεση που του κάνουν τα κόμματα της κακιάς ώρας, ώστε να μην επιλέξει με την ψήφο του το κόμμα που θα τον λυτρώσει, που το κόμμα αυτό λέγεται Χρυσή Αυγή, έστειλε το μήνυμά του έστω και δια πυρός και σιδήρου! Και ανέδειξε τρίτο κόμμα την Ελληνική Αύρα που λέγεται Χρυσή Αυγή. Και δόξα τω Θεώ αρχίζει πλέον και φαίνεται η ψυχή του Έλληνα όπως πάντα γενναία όταν το θέλει!

Και το λέω αυτό διότι ποιο άλλο κόμμα θα έβγαινε τρίτο με την ηγεσία του στις φυλακές; Όμως ο Έλληνας δεν πτοήθηκε αλλά έστειλε στον αγύριστο τις απειλές που ξεστομίζανε οι Κασσάνδρες ότι δήθεν όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή λέγεται μέλος «Εγκληματικής Οργάνωσης!». Δηλαδή και το Εθνικιστικό Κόμμα της Γαλλίας που βγήκε πρώτο, οι Γάλλοι που το ψηφίσανε λέγονται Ναζιστές και μέλη εγκληματικής οργάνωσης; Ώστε καλά λέει ο Κύριός μας στην Καινή Διαθήκη. Αλίμονο σε αυτούς που το φως το κάνουν σκοτάδι, και το γλυκό το λένε πικρό! Και δυστυχώς οι τρισάθλιοι δεν σταματάνε να διαστρέφουν τα γεγονότα αλλά συνεχίζουν όλο και πιο χειρότερα.
Ώστε να λένε πως ανησυχούν που ανέβασε τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή! Αλλά δεν ανησυχούνε που ανέβασε επικίνδυνα η ανεργία τα ποσοστά της! Ανησυχούνε για το ανέβασμα της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν ανησυχούνε για τις εισβολές των λαθρομεταναστών που έχουν μολύνει την Πατρίδα μας. Μάλιστα ο Δένδιας πικραμένος φανερά από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δεν μπορούσε να μην ρίξει και αυτός το δηλητήριο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Και είπε πως η άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής είναι προϊόν της κρίσεως!
Εγώ του απαντώ πως η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι προϊόν της ασχημοσύνης του και της ανικανότητάς του να κυβερνήσει την χώρα μαζί με την παρέα του. Επίσης θέλω να πω ακόμα στον Δένδια πως στο Ευρωκοινοβούλιο η Ελλάδα μόνον τρεις ευρωβουλευτές έχει! Και αυτοί αξίζουν για 300. Διότι οι άλλοι 18 είναι δυστυχώς ανάξιοι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα μας. Το λέω φανερά πλέον, εμείς οι αληθινοί Έλληνες, «Κοντσίτες» δεν θέλουμε για ευρωβουλευτές.
Άραγε τώρα οι Σιωνιστές πώς θα αισθάνονται που βλέπουν πως η Ευρώπη άρχισε και ξύπνησε και αγκάλιασε τον Εθνικισμό; Πράγμα που το μισούν θανάσιμα οι Σιωνιστές μαζί φυσικά με τα δικά μας κόμματα της κακιάς ώρας; Και αυτά δυστυχώς για αυτούς είναι μόνον η αρχή ακόμα. Τι θα γίνει άραγε και πώς θα νιώθουν όταν η Χρυσή Αυγή θα βγει πρώτο κόμμα όπως βγήκε στην Γαλλία; Είδαμε και ένα οξύμωρο στις Ευρωεκλογές, τον Βενιζέλο τον «αρχηγό» της Ελιάς να πανηγυρίζει για το ποσοστό που πήρε το κόμμα του 8%!! Εγώ βέβαια απόρησα πολύ γιατί περίμενα να τον βλέπω να κλαίει στενοχωρημένος, αλλά μου τα εξήγησε ένας φίλος μου, πως ο Βενιζέλος ήτανε έτοιμος να φύγει από την Ελλάδα γιατί θα περίμενε το κόμμα του να βρεθεί εκτός Ευρωβουλής!
Αλλά ο λαός φαίνεται πως δεν τον έχει πάρει καλά χαμπάρι και του έδωσε το φιλί της ζωής και έτσι εξηγείται γιατί πανηγύριζε. Και φυσικά εγώ κατάλαβα πως τέτοιους πανηγυρισμούς τύπου Βενιζέλου μόνον οι μικροί άνθρωποι τους κάνουν. Και τώρα Αρχηγέ της Χρυσής Αυγής με τέτοιο ισχυρό μήνυμα που έστειλε ο λαός της Ελλάδας με την ψήφο του υπέρ της Χρυσής Αυγής, τι περιμένει λοιπόν η άθλια κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου; Γιατί δεν προχωράει αμέσως να σας αποφυλακίσει;
Αλίμονό τους αν αργήσουνε και άλλο και επιμείνουν στην άδικη κράτησή σας. Ως θηλιά στον λαιμό τους που θα σφίγγει επικίνδυνα, μοιάζει η αργοπορία τους! Διότι είναι εκούσια και κατά πάντα άδικη η κράτηση και η αργοπορία που δείχνουν ώστε να μην σας ελευθερώνουν.
Τελειώνοντας Αρχηγέ μου θα ήθελα να σας στείλω λίγους στίχους από τον μέγα ποιητή που λέγεται Γ. Σουρής, που είναι αφιερωμένοι στην ένδοξη Ελλάδα μας και είναι επιτακτική ανάγκη να λέμε τέτοια ποιήματα για την Ελλάδα μας, διότι οι προδότες που δυστυχώς λέγονται ακόμα Έλληνες, πολεμούν με βάναυσο τρόπο την δόξα της Ελλάδας μας!
«Όπου Ελλάς, εκεί ισχύς και πυραμίδες νίκης, Έλλην να είσαι και παντού θα έβγεις νικητής... Ω Δόξα μόνον εις εμάς τους Έλληνας ανήκεις, και εις τα ξένα χώματα ποτέ σου δεν πατείς».
Τέλος, σας χαιρετώ με σεβασμό και τιμή μαζί με τους αξίους σας τιμημένους συναγωνιστάς, που με πολύ γενναιότητα υπομένουν μαζί σας όλη αυτήν την άδικη κατάσταση που σας έχουν σκηνοθετήσει οι άθλιοι γραικύλοι.

Α. Μοναχός

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.